• Emre Ata Wix Expert

Како да направите веб-страница за одржување и сервис?

Како да направите веб-страница за одржување и сервис?


Со Wix, повеќе од 131 милион луѓе низ целиот свет го носат својот бизнис на Интернет. Wix нуди на корисниците можност да се создаде оптимизација за пријателски веб-сајт на најбрз и практичен начин. Можете да обезбедите одржување или услуга за било кој сектор и да имате потреба од веб-страница. Па, како можам да добијам веб-страница на Google што може да се најде на првите страници? Во оваа статија ќе го испитаме ова прашање. Дознајте како да поставите веб-страница за одржување или услуга. Забележете дека не треба да го знаете кодирањето за да го креирате вашиот веб-сајт со Wix, можете да го поставите вашиот веб-сајт, бидејќи тој создава сметка на социјалните медиуми со метод на влечење и пуштање. Можете лесно да ги интегрирате сметките на социјалните медиуми во вашата веб-страница. Веб-страница како-да слика и видео нарација. Направете своја сопствена веб-страница.Како да направите веб-страница за одржување и сервис?Еве некои сектори каде што можете да креирате веб-страници за одржување или услуга со Wix;

Веб-страница за градежна компанија

Веб-страница за Карпентер

Веб-страница за компанија за бришење стакло

Веб-страница за работа на тротоарите

Веб-страница за гаража за автомобили

Веб-страница за превозот компанија

Веб-страница за подобрување на домот

Веб-страница за мајсторот

Веб-страница за супер шпедитерска компанија

Веб-страница за водоводџија

Веб-страница за чистење услуга

Веб-страница за перење и чистење на тепих

Веб-страница за бравар

Веб-страница на компанијата за чистење

Веб-страница за хемиско чистење

Веб-страница на компанијата за домашна декорација

Веб-страница за сервис за миење садови

Веб-страница за авто-поправка продавница


Можете лесно да креирате веб-страница за секое одржување и сервис, освен оние сектори. Се што треба да направите е да креирате веб-страница со Wix ADI (Wix вештачки дизајн интелигенција) или да ги уредувате подготвени веб-страници на Wix. Wix ви нуди можност за креирање на веб-страници со 2 опции за вашите почитувани корисници.


Сега да го научиме овој чекор по чекор.


1. Wix ADI (Wix вештачки дизајн интелигенција) да се создаде одржување и сервис сервис веб-сајт.По 30 секунди Wix претплатник, кога ќе го одберете Wix ADI со инсталацијата на веб-страницата, Wix системот ќе ве праша за некои информации. Оваа информација мора да ја напишете како што е побарано. Потоа, можете да креирате своја веб-страница со притискање на едно копче. Можете да станете претплатник на Викс со кликнување тука.


Пример веб-инсталација;


Да, ние го создадовме нашиот веб-сајт со Wix ADI автоматски.2. Креирајте подготвен веб-сајт со Wix уредувач


Со Wix Editor, можете да преведувате подготвени шаблони за веб-страници креирани од дизајнерскиот тим на Wix до целната земја јазик во минути. Можете да ја имате страницата на Google преку поставување на вашата веб-страница на оптимизација за подесување чекор по чекор.


На пример, инсталирање на водоводџија веб-страница;


Тоа е толку лесно да се создаде веб-сајт за одржување и услуги со Wix.


Ако сакате вашиот веб-сајт и бизнис да бидат на првите страници на Google, препорачуваме да креираш регистар на Google. На овој начин вашата веб-страница ќе се појави на првата страница во локалните пребарувања на Google. Можете да кликнете тука за да го регистрирате мојот бизнис во Google.


Изработка на поставките за оптимизација за веб-страницата што ја создадовте со Wix е прилично едноставна. Со волшебникот Wix SEO, по креирањето на страниците на вашиот веб-сајт, можете да ги видите сите ваши недостатоци со малку скенирање. Во последниот чекор, можете да ја испратите вашата веб-страница на Google.


Цените на веб-страницата


Можете да ги користите опциите за плаќање од 2 години, 1 година или месечно за да поседувате Wix веб-сајт. Откако ќе креирате веб-страница, треба да имате домен. Ако направите годишна исплата, системот Викс ќе ви даде 1 година бесплатен домен. Исто така, ваучер за Google Adwords во вредност од 100 долари е повторно подарок за вас. Забележете дека кога ќе купите Wix премиум пакет, имате право на 14-дневен пробен период. Во рок од 14 дена, можете да ја повлечете вашата исплата во секое време.

За да се претплатите на Wix за 30 секунди, кликнете тука. Или можете да кликнете на сликата.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )