• Emre Ata Wix Expert

Како направити веб страницу за одржавање и сервис?

Како направити веб страницу за одржавање и сервис?


Са Виком, више од 131 милиона људи широм свијета преноси своје пословање на интернет. Вик корисницима нуди могућност да креирају СЕО-фриендли веб сајт на најбржи и најпрактичнији начин. Можете осигурати одржавање или сервис за било који сектор и потребна вам је веб локација. Како да добијем веб локацију на Гоогле-у која се може наћи на првим страницама? У овом чланку ћемо испитати ово питање. Научите како да подесите веб сајт за одржавање или сервис. Имајте на уму да не морате да знате кодирање да бисте креирали свој сајт са Вик-ом, можете да поставите свој веб сајт јер он креира налог за друштвене медије помоћу методе драг анд дроп. Можете једноставно интегрирати рачуне друштвених медија у вашу веб локацију. Веб-снимак и видео нарација. Направите властиту веб страницу.Како направити веб страницу за одржавање и сервис?Ево неких сектора у којима можете креирати веб сајтове за одржавање или сервис са Вик-ом;

Сајт за грађевинску компанију

Вебсите за Царпентер

Сајт за предузеће за брисање стакла

Веб страница за подне радове

Сајт за гаражу аутомобила

Сајт за бродарску компанију

Веб страница за побољшање дома

Веб страница за сервисера

Сајт за супер шпедитерску компанију

Сајт за водоинсталатера

Веб страница за услугу чишћења

Интернет страница за прање и чишћење тепиха

Вебсите фор Лоцксмитх

Веб сајт компаније за чишћење

Веб сајт за хемијско чишћење

Почетна страница декоративне фирме

Веб страница за сервис прања аутомобила

Вебсите фор Ауто Репаир Схоп


Можете лако да направите веб локацију за било које одржавање и сервис осим оних сектора. Све што треба да урадите је да направите веб сајт са Вик АДИ (Вик вештачки дизајн интелигенције) или да уредите Викове веб шаблоне. Вик вам нуди могућност креирања веб страница са 2 опције за ваше цијењене кориснике.


Сада хајде да научимо овај корак по корак.


1. Вик АДИ (Вик вештачка конструкцијска интелигенција) за креирање веб сајта за одржавање и сервис.Након 30 секунди Вик претплатника, када одаберете Вик АДИ са инсталацијом веб сајта, Вик систем ће вас питати за неке информације. Морате написати ову информацију на захтев. Затим можете да креирате свој веб сајт притиском на један тастер. Можете постати Вик претплатник кликом овде.


Пример инсталације сајта;


Да, креирали смо нашу веб страницу са Вик АДИ аутоматски.2. Креирајте веб сајт са Вик едитор-ом


Са Вик Едитор-ом, можете превести готове шаблоне за веб сајтове које је креирао Вик веб сајт за дизајнере на језику циљне земље за неколико минута. Страницу можете имати на Гоогле-у тако што ћете корак по корак направити СЕО поставке за вашу веб локацију.


На примјер, инсталирање веб страница водоинсталатера;


Са Виком је тако лако направити веб страницу за одржавање и сервис.


Ако желите да се ваш сајт и пословање налазе на првим страницама на Гоогле-у, препоручујемо вам да направите Гоогле пословни регистар. На тај начин ће се Ваша веб локација појавити на првој страници у локалним Гоогле претраживањима. Можете да кликнете овде да бисте регистровали моје пословање у Гоогле-у.


Израда СЕО подешавања за веб сајт који сте направили помоћу Вика је прилично једноставна. Помоћу Вик СЕО чаробњака, након креирања страница Ваших веб страница, можете видјети све своје недостатке тако што ћете мало скенирати. У задњем кораку можете послати своју веб локацију Гооглеу.


Цијене веб страница


Можете користити 2-годишње, 1-годишње или мјесечне опције плаћања за властиту Вик веб страницу. Када креирате Веб локацију, морате имати домен. Ако направите годишњу уплату, Вик систем ће вам дати 1 годину бесплатног домена. Такође, Гоогле Адвордс ваучер у вредности од $ 100 је поново поклон за вас. Имајте на уму да када купите Вик премиум пакет, имате право на пробни период од 14 дана. У року од 14 дана, можете повући своју уплату у било ком тренутку.

Да бисте се претплатили на Вик за 30 секунди, кликните овде. Или можете кликнути на слику.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )