• Emre Ata Wix Expert

Как да направите уебсайт за поддръжка и обслужване?

Как да направите уебсайт за поддръжка и обслужване?


С Wix повече от 131 милиона души по света пренасят бизнеса си в интернет. Wix предлага на потребителите възможността да създават SEO-приятелски сайт по най-бързия и практичен начин. Можете да осигурите поддръжка или услуга за всеки сектор и се нуждаете от уебсайт. Как да получа уебсайт в Google, който може да бъде намерен на първите страници? В тази статия ще разгледаме този въпрос. Научете как да създадете уеб сайт за поддръжка или обслужване. Моля, обърнете внимание, че не е необходимо да знаете кодирането, за да създадете вашия сайт с Wix, можете да настроите вашия уеб сайт, тъй като създава профил в социалните медии с метод на влачене и пускане. Можете лесно да интегрирате профилите си в социалните медии в уебсайта си. Картина и видео разказ за уебсайтове. Направете свой собствен уебсайт.Как да направите уебсайт за поддръжка и обслужване?Ето някои сектори, където можете да създадете уебсайтове за поддръжка или услуга с Wix;

Уебсайт за строителна фирма

Уебсайт за Карпентър

Уебсайт за компания за почистване на стъкло

Уебсайт за подови настилки

Уебсайт за гараж за автомобили

Уебсайт за корабната компания

Уебсайт за подобряване на дома

Уеб сайт за ремонтник

Уебсайт за супер спедиторска фирма

Уебсайт за водопроводчик

Уеб сайт за почистване

Уебсайт за измиване и почистване на килими

Уебсайт за ключар

Уебсайт на фирмата за почистване

Уеб сайт за химическо чистене

Уеб сайт на фирмата за декорация

Уебсайт за автомивка

Уеб сайт за автосервиз


Можете лесно да създадете уебсайт за всякаква поддръжка и услуга, различна от тези сектори. Всичко, което трябва да направите, е да създадете уебсайт с Wix ADI (Wix изкуствен дизайн интелигентност) или да редактирате готовите шаблони за уебсайтове на Wix. Wix ви предлага възможност за създаване на уеб сайтове с 2 опции за вашите уважавани потребители.


Сега нека научим тази стъпка по стъпка.


1. Wix ADI (Wix изкуствен дизайн интелигентност), за да създаде уебсайт за поддръжка и сервиз.След 30 секунди Wix абонат, когато изберете Wix ADI с инсталиране на уеб сайт, системата Wix ще ви попита за някаква информация. Трябва да напишете тази информация по искане. След това можете да създадете уебсайта си, като натиснете един клавиш. Можете да станете абонат на Wix, като кликнете тук.


Примерна инсталация на уебсайт;


Да, създадохме нашия уебсайт с Wix ADI автоматично.2. Създайте готов уеб сайт с редактор на Wix


С Wix Editor можете да преведете готовите шаблони за уебсайтове, създадени от екипа за проектиране на уебсайтове на Wix, на целевия език на страната за минути. Можете да имате страницата в Google, като направите SEO настройките на вашия сайт стъпка по стъпка.


Например, инсталиране на уебсайт за водопроводчици;


Толкова е лесно да създадете уебсайт за поддръжка и обслужване с Wix.


Ако искате вашият уебсайт и бизнесът да са на първите страници в Google, силно препоръчваме да създадете бизнес регистър на Google. По този начин уебсайтът ви ще се появи на първата страница в местните търсения с Google. Можете да кликнете тук, за да регистрирате фирмата ми в Google.


Осъществяването на SEO настройките за уеб сайта, който сте създали с Wix, е доста просто. С Wix SEO съветника, след създаването на страниците на вашия уеб сайт, можете да видите всичките си недостатъци, като направите малко сканиране. В последната стъпка можете да изпратите уебсайта си до Google.


Цени на уеб сайтове


Можете да използвате 2-годишни, 1-годишни или месечни опции за плащане, за да притежавате уебсайт на Wix. След като създадете уеб сайт, трябва да имате домейн. Ако направите годишно плащане, системата Wix ще ви даде 1 година безплатен домейн. Ваучерът на Google Adwords на стойност $ 100 отново е подарък за вас. Моля, обърнете внимание, че при закупуване на премиум пакет Wix имате право на 14-дневен пробен период. В рамките на 14 дни можете да изтеглите плащането си по всяко време.

За да се абонирате за Wix за 30 секунди, кликнете тук. Или можете да кликнете върху изображението.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )