• Emre Ata Wix Expert

Настройка на уебсайта стъпка по стъпка

Настройка на уебсайта стъпка по стъпка


Най-добър уебсайт строител


Трябва ли да направите уебсайт?


Как да създадете уебсайт? Ако и вие се нуждаете от уебсайт за различни цели като музика, бизнес, фотография, дизайнер, онлайн магазин, храна, ресторанти, събития, настаняване, бизнес шаблони за уебсайтове като портфолио, резюме или автобиография, уелнес и красота, блогване и други видове, защо да не започнем да го създаваме? Преглед на уебсайт, eCommerce уебсайт строител


Какво е Wix?


Wix е конструктор на уебсайтове, който обслужва милиони хора от цял ​​свят. Wix .com предлага функциите, които никой друг производител не прави. Искаме да получите професионални сайтове само за няколко минути без никакви умения за дизайн или кодиране, безплатно!Настройка на уебсайта стъпка по стъпка


КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ WIX?

Нека видим как да използваме Wix, за да създадем уебсайт.

За настройката на уеб страницата се изискват няколко прости стъпки:


ЕТАП 1.


Създайте своя Wix сметка.

Можете да се регистрирате в Wix безплатно напред! Когато се регистрирате, използвайте имейла, който е достъпен по всяко време. Създайте силна и сигурна парола. Можете да извършите тази работа само за няколко минути.


Стъпка 2.


Изберете „Започнете сега“ и започнете да търсите шаблон по ваш избор.

От лявата страна можете да видите категориите, можете да използвате този инструмент за намиране на най-подходящия шаблон за вашия уебсайт.


Стъпка 3

След като направите избор, кликнете върху „Редактиране“ и направете желаните от вас издания. Добавете или изтрийте всички изображения, направете промените във фонов режим, добавете видеоклипове с висока резолюция, използвайте 3D ефекти, използвайте HTML кода, ако желаете.


Заменете текста със собствено съдържание.


Стъпка 4.


Следващата стъпка е да направите връзка с домейна си. Има различни опции, дадени ви.

Можете също да закупите Wix Premium членство, за да имате по-красиви и лесни за използване функции.Какви са характеристиките на Wix?


Имаме стотици професионални шаблони, които привличат окото за вашата употреба

Нашият дизайнерски редактор е лесен за използване

Можете да създадете професионален имейл адрес в услугата G Suite. С тази стъпка можете да покажете професионализма си на клиентите си.


С помощта на Eventbrite приложението е възможно да се правят съобщения за всякакви възможни събития.

Можете да следите броя на посетителите на сайта

С помощта на услугата ShoutOut Email можете да уведомите клиентите си за новите си продукти или нови услуги.

Нашите клиенти никога не избират друг строител на уебсайтове, след като изпробват Wix. Така че, вземете ръцете си на работа и направете творческите си уеб страници подходящи за вашите цели с Wix!

Какво трябва да гледаме, когато задаваме име на домейн?


* Името на домейна трябва да е име, което е подходящо за вашия уебсайт.


* В рамките на името на домейна (-, +) не трябва да има такива знаци.


Искам да дам пример;


WWW. xx-website-builder.org (Това е грешно)


WWW. bestwebsitebuilder.org (Това е правилният избор)


Ако искате да създадете личен уебсайт, би било по-разумно да закупите име на домейн, където даден художник, лекар или музикант е вашето име и фамилия.


Искам да дам пример


 WWW. emreata.com


Ако вашият уебсайт е свързан с който и да е сектор, не забравяйте да го закупите в име на домейн, което е подходящо за вашия сектор.


Искам да дам пример;


Моля, вземете тази уеб страница, например www.bestwebsitebuilder.org. Каква е значимостта на този сайт? '' строител на уеб сайтове '' И вижте името на домейна.


WWW. bestwebsitebuilder.org


В името на домейна има ключова дума „създател на уебсайтове“.


Намирането на такъв домейн ще повлияе на класирането на сайта ви в Google и други търсачки. Когато потребител търси в Google, е по-вероятно да се доверят на уебсайта, на който се намира съответното име на индустрията.


Това означава, че трябва да идентифицирате името на домейна на уебсайта в съответствие с тези условия.


* Друг важен момент. Домейнът на уебсайта Ви трябва да бъде възможно най-кратък. Не купувайте твърде дълги имена на домейни. Вашето име на домейн може да бъде търговска марка. Важното е съдържанието на сайта. Ще разгледаме подробно този въпрос като стъпка "съдържание на уебсайта и SEO приятелски сайт".


Сега да преминем към стъпка 3 с ваше разрешение.


Етап 1


В тази стъпка трябва да изберете най-подходящата платформа за изграждане на уебсайтове. Предлагам ви лично да използвате Wix. Защото в целия свят всяка минута хиляди хора се абонират за Wix. Шаблоните за уебсайтове на Wix са създадени от най-талантливите дизайнери в света. Шаблоните за уебсайтове на Wix са напълно Google и SEO приятелски. С помощта на конструктора на уебсайтове можете лесно да създадете уебсайта си. Приложението Wix ADI (Wix изкуствен интелект), разработено наскоро от инженерите на Wix, е отличен инструмент.


Можете да се абонирате за Wix като кликнете тук или като кликнете върху снимките, започнете сега.


Как да създадете уебсайт

Но ако все още искате да изпробвате методите, които ви казах с друг строител на уебсайтове, това е вашият избор.


Да, ако сте избрали строителя на уебсайтове, нека вървим стъпка 4


Стъпка 3


Най-важното за всеки уеб сайт е името на домейна на уебсайта. Трябва да изберем името на домейна, което Google и други търсачки имат стойност.


Етап 1


Трябва да решите какъв е вашият уеб сайт. Защото трябва да създадем цялата подструктура на вашия сайт по начин, който е от значение за сектора, който сте посочили. Каква е целта на Вашия уебсайт? Посочихте ли това? Тогава сме готови за стъпка 2!


Сега започваме да създаваме уебсайт!


Създавайте блогове, които можете да персонализирате изцяло по свое усмотрение.

Популяризирайте профилите си в социалните медии с мрежова лента, където можете да включите уеб страницата си и да получите шанс да спечелите последователи.

С помощта на съветника SEO, можете лесно да намерите вашата уеб страница в търсачката, използвайки подходящо съдържание за търсене и ключови фрази.

Създайте привлекателно мобилно приложение за вашия виртуален магазин и вашия магазин

Имате възможност да управлявате посетители, клиенти, членове от едно и също място.

Уведомете услугите си за пътуването си, като създадете красиви имейли със съдържание.

Ако искате да имате много повече и много по-красиви, практични функции, платете просто, без комисионна с PayPal, опции за пари в брой с кредитни карти.

Популяризирайте сайта си с Eventbrite и спечелете повече посетители, споделяйки дейностите си в социалните медии (Google, Facebook и др.).

Wix.com ви помага с всеки проблем с поддръжката на 7/24. С видеоклипове за поддръжка той ви показва лесния начин да отворите уеб страницата стъпка по стъпка.

Сега, елате в Wix.com с най-добрия уебсайт строител и имате качествена и красиво проектирана уеб страница.


1. За кой сектор бихте създали уебсайт? Това ли е вашият личен уебсайт? Или корпоративният уебсайт, свързан с бизнеса? Или онлайн магазин? Може би уебсайт за електронна търговия? Първо, трябва да решите.


2. Трябва да намерим добро име на домейн, свързано с уебсайта. Но по този начин ще спазваме правилата на Google и други търсачки.


3. Трябва да изберем най-подходящия за нас конструктор на уебсайтове. Моята препоръка е Wix. Защо? Само си помислете, че измислихте тази статия за търсенето с Google и този сайт беше създаден с Wix. Мисля, че разбираш какво имам предвид


4. Трябва да се абонирате за уебсайта, който най-добре ви подхожда. Изберете най-подходящия пакет от уебсайтове.


5. Следващата стъпка в тази стъпка е да изберем SEO-приятелски шаблон, съвместим с Google, който е най-подходящ за вас.


6. След като изберете шаблона на уебсайта, трябва да имаме хубаво лого, това лого ще е необходимо за favicon.


7. Трябва да определим категориите на уебсайта.


8. И най-важното е, че настройките на сайта SEO трябва да бъдат направени след създаването на рамката на сайта.


Сега трябва внимателно и търпеливо да прочетете тези стъпки. Аз ще споделя моите 7 години на SEO знания с вас.Какво трябва да гледаме, когато задаваме име на домейн?* Името на домейна трябва да е име, което е подходящо за вашия уебсайт.* В рамките на името на домейна (-,) не трябва да има такива знаци.Искам да дам пример;www.xx-website-builder.org (Това е грешно)


www.bestwebsitebuilder.org (Това е правилният избор)Ако искате да създадете личен уебсайт, би било по-разумно да закупите име на домейн, където даден художник, лекар или музикант е вашето име и фамилия.Искам да дам пример; www.emreata.comАко вашият уебсайт е свързан с който и да е сектор, не забравяйте да го закупите в име на домейн, което е подходящо за вашия сектор.Искам да дам пример;Моля, вземете тази уеб страница, например www.bestwebsitebuilder.org. Каква е значимостта на този сайт? '' строител на уеб сайтове '' И вижте името на домейна.www.bestwebsitebuilder.orgВ името на домейна има ключова дума „създател на уебсайтове“.Намирането на такъв домейн ще повлияе на класирането на сайта ви в Google и други търсачки. Когато потребител търси в Google, е по-вероятно да се доверят на уебсайта, на който се намира съответното име на индустрията.


Това означава, че трябва да идентифицирате името на домейна на уебсайта в съответствие с тези условия.* Друг важен момент. Домейнът на уебсайта Ви трябва да бъде възможно най-кратък. Не купувайте твърде дълги имена на домейни. Вашето име на домейн може да бъде търговска марка. Важното е съдържанието на сайта. Ще разгледаме подробно този въпрос като стъпка "съдържание на уебсайта и SEO приятелски сайт".Сега да преминем към стъпка 3 с ваше разрешение.


Стъпка 3


В тази стъпка трябва да изберете най-подходящата платформа за изграждане на уебсайтове. Предлагам ви лично да използвате Wix. Защото в целия свят всяка минута хиляди хора се абонират за Wix. Шаблоните за уебсайтове на Wix са създадени от най-талантливите дизайнери в света. Шаблоните за уебсайтове на Wix са напълно Google и SEO приятелски. С помощта на конструктора на уебсайтове можете лесно да създадете уебсайта си. Приложението Wix ADI (Wix изкуствен интелект), разработено наскоро от инженерите на Wix, е отличен инструмент.


 


Можете да се абонирате за Wix като кликнете тук или като кликнете върху снимките, започнете сега.


Как да създадете уебсайт

Но ако все още искате да изпробвате методите, които ви казах с друг строител на уебсайтове, това е вашият избор.


Да, ако сте избрали строителя на уебсайтове, нека вървим стъпка 4


Стъпка 2


 


Най-важното за всеки уеб сайт е името на домейна на уебсайта. Трябва да изберем името на домейна, което Google и други търсачки имат стойност.


Етап 1


 


Трябва да решите какъв е вашият уеб сайт. Защото трябва да създадем цялата подструктура на вашия сайт по начин, който е от значение за сектора, който сте посочили. Каква е целта на Вашия уебсайт? Посочихте ли това? Тогава сме готови за стъпка 2!


Сега започваме да създаваме уебсайт!


Стъпка 4


Изберете най-подходящия пакет от уебсайтове


Създателят на уебсайта, който сте избрали в тази стъпка, ще ви попита какъв уебсайт искате да използвате. Искам да ви покажа Wix като пример.


Wix ценова листа

Как да създадете уеб сайт с Wix ADI

Създателят на уебсайта ви пита какъв е вашият уебсайт, преди да създадете уебсайта си. Можете да зададете тези опции, както следва.


* Личен сайт

* Уеб сайтове за електронна търговия и онлайн магазин

* Уебсайтове за споделяне на видеоклипове

* Нормален уебсайт

* Блог

* Друг вид уебсайт


Изберете този, който ви подхожда от тези опции.


Създателят на уебсайта ще ви предостави подходящите опции според уебсайта. И тези опции ще повлияят на цената на пакета ви.


Например;


Ако ще създадете уеб сайт за споделяне на видео, трябва да изберете пакет, който има много честотна лента и пространство за съхранение. Можете да платите малко повече за този тип уебсайт.


Ако искате да създадете виртуален магазин, трябва да изберете пакет с уеб сайтове, съвместими с висока пропускателна способност и електронна търговия. За този тип уебсайт заплащате различна такса.


Ако искате да създадете блог сайт, трябва да изберете Google и SEO-приятелски пакет за уебсайтове. Можете да направите по-ниско плащане за сайта на блога.


Премиум пакетите на Wix се предлагат в неограничен размер на честотната лента.Нека продължим със следващата стъпка с вашето разрешение


Стъпка 5


Трябва да имате лого, което най-добре ще ви представлява за вашия уебсайт. Можете да използвате създателя на логото на Wix за това.


Стъпка 6


В тази стъпка трябва да изберете SEO-приятелски шаблони за уебсайтове, които според вас са най-подходящи или които ви харесват.


Ако трябва да дам пример за Wix, Wix ще ви даде 3 опции.


1. С Wix ADI (Wix изкуствен интелект) можете да създадете автоматичен уебсайт. Тя е проста и лесна за използване.

Приложението Wix ADI ви изисква;


* Име на уебсайта


Как да създадете уеб сайт с Wix ADI

* С кой сектор е свързан уебсайтът (личен уебсайт или електронна търговия?)


Как да създадете уеб сайт с Wix ADI

* С кой сектор е свързан уебсайтът (личен уебсайт или електронна търговия?)


Как да създадете уеб сайт с Wix ADI

* Адрес на електронната поща на уебсайта и друга информация


* Местоположение на сайта


* Сметки за социални медии в сайта (сметките на социалните медии са много важни, вашият уебсайт ще получи естествени препратки и сигнали от социалните медии, ние ще говорим за следващите стъпки)


* Лого на сайта (изборът на лого е важен за Wix ADI, защото Wix ADI може да използва цветовете на логото, докато създава шаблона на вашия уеб сайт, но ако не, можете сами да изберете цвета.


А нашият сайт е готов за редактиране!


Можете да редактирате уебсайта си с Wix ADI page editor


След като приложите стъпките, както виждате в изображенията, всичко, което трябва да направите, е да изчакате уебсайта да бъде създаден. Wix ADI автоматично ще създаде вашия сайт и ще ви предложи различни типове уеб сайтове.


2. Готови USE шаблони за уебсайтове, които Wix е приготвил за вас


* Wix ще ви помоли за повече информация за вашия уебсайт. След като приложите тази информация, вашият противник ще ви предостави най-подходящите опции за шаблони на уебсайта. Можете да редактирате чрез изтегляне и пускане на уебсайт строител.


Можете да избирате от тези шаблони на уебсайтове. Можете да персонализирате тези шаблони на уебсайтове с Wix Editor.


3. Създайте нов уебсайт с празен шаблон

Можете сами да създадете нов уебсайт с празен шаблон. Вие ще използвате Wix App store в Wix редактора, за да създадете този уебсайт. Меню, оформление на страници и много други приложения са тукПразни шаблони SEO приятелски

как да създадете категория уебсайт


Стъпка 7Да, сега сайтът е една от най-важните точки за SEO инфраструктурата.


Категория страници на уебсайта Ви.Тези страници автоматично ще Ви бъдат предоставени от Wix или от друг уебсайт.


* начална страница

*За нас

* Свържете

*Нашите услуги

* Екип

* История

* Условия за ползване и поверителност


Тази зона ще бъде оформена.


Но това е важната точка.


След като внимателно попълните тези полета, трябва да създадете подходящи категории за уебсайта си.Искам да дам пример;Ако вашият уебсайт е онлайн магазин, и ако продавате продукти, трябва да създадете страници, продукти, магазини, товари и подобни страници на уебсайта си.


Ако уебсайтът ви е лична страница в блог, трябва да създадете информация за блога си, съответните категории информация, която сте дали на хората.Ако вашият уебсайт е личен уебсайт, можете да дадете информация за себе си и вашите таланти.


Ако вашият уебсайт е свързан с фирма или бизнес сектор, определено трябва да създадете категории за зоните за услуги.Ако създавате уебсайт извън тези области, можете да избирате категории, както желаете.


Какво трябва да обърнем внимание при създаването на категория? Искам да ти покажа.


„Моля, прочетете внимателно и прегледайте изображенията“


В стъпка 7 трябва да създадете страници за категория за вашия уеб сайт. Тези категории са много важни за вашия бизнес.


Както видяхте в изображенията


* Име на страницата на уебсайта


* За какво е страницата на уебсайта?


* ключови думи на страницата с ключови думи на уебсайта


* и най-важното - структурата на URL страницата на уебсайта


Бъдете много внимателни с тази точка. Моля, следвайте тази стъпка, докато създавате страницата на уебсайта сиИскам да дам пример;www.bestwebsitebuilder.org/how-to-create-a-website (това е вярно)www.bestwebsitebuilder.org/howto-crea-te-aweb-site (това е грешно)Когато настройвате категориите и страниците на уебсайта си, трябва да обърнете особено внимание на правилното разширение на URL адреса.


Сега, когато нашият сайт е готов, е време да ви представим вашата SEO информация.


Ключ на SEO настройките на уебсайта

Сега представям ключа към създаването на уебсайтове, които получават много трафик


Какво трябва да направим, след като процесът на създаване на уебсайта приключи? Всеки иска да има уебсайтове, които получават най-голям трафик от неговите търсачки в свързани ключови думи.


Стъпките, които трябва да следваме, за да постигнем това;


* Намиране на най-търсените ключови думи в търсачките и писане на статии за тези ключови думи


* Оригинално и уникално съдържание

* Споделяне на уеб страници и ново съдържание в социалните медии

* За да добавите alt тагове към изображения и изображения на вашия сайт

* Използвайте Google Adwords и социални реклами, ако имате бюджет

* Създайте профил за всичките си социални медийни платформи за уебсайта си


* Трябва да отворите профила в Google My Business


* И бонус SEO съвети


Това е точно това, което трябва да направите;


* Намиране на най-търсените ключови думи в търсачките и оригинално съдържание


Създайте профил в Google Adwords кликнете тук !. Направете това, дори ако нямате рекламен бюджет. Използвайте програмата за планиране на ключови думи на Google AdWords. Въведете името на уебсайта си и изберете категорията на сайта си. Програмата за ключови думи на Google ще ви предложи най-търсените ключови фрази, свързани с вашия сегмент.


В този раздел идентифицирайте най-търсените думи и честотата на търсене.


След това подгответе статиите на интервали от 300 и 2000 думи, които са подходящи за тези ключови думи. Когато пишете статия, използвайте ключовата дума няколко пъти в статията.


Не използвайте съдържание за копиране. Тъй като Google никога не обича откраднати писания и копие на съдържание. Вашият уебсайт може да достигне до много лоши местоположения в класацията на Google.


Първите 160 думи са много важни, когато пишете SEO приятелски статии. Запишете ключовата дума в началото на текста поне веднъж.


Вашето заглавие е много важно. Винаги предавайте ключовата дума в заглавието


Добавете видео и снимки към темата във връзка с темата.


* Споделяне на уеб страници и ново съдържание в социалните медии


* За да добавите alt текстове към изображения и изображения на вашия сайт


 За да добавите alt етикети към изображения и изображения на уебсайта си

* Трябва да отворите профила в Google My Business за повече трафик! Кликнете тук и създайте своя профилОтворете фирмения си профил в Google и всеки път, когато добавите съдържание към уебсайта си, споделете го в секцията „Пост“ на Google в моя бизнес


* И бонус SEO съвети за вашия сайт

Обикновено трябва да използвате „извличане като Google“, когато добавяте ново съдържание към уебсайта си. Но Wix разработи приложение за потребители, които правят това автоматично. Името на това приложение е "Wix Seo Wizard", за да можете да станете SEO експерт на вашия уеб сайт.Съветникът Wix Seo ще сканира целия ви уеб сайт, след като завършите уебсайта си. Wix SEO съветникът автоматично изпраща сайта на Google!


Как да използвате wix seo wizard

И сайтът SEO ще ви покаже липсващите неща. Като следвате стъпките, които можете да попълните този SEO липсва и да се повиши в Google ранг!


Приложението Wix Seo Wizard е безплатно за премиум потребители!


Как да ни Wix Seo Wizard щракне тук и да започне да учи!


И накрая, не забравяйте да изпратите URL адреса на уебсайта си към други търсачки след завършване на сайта


Как да използвате wix SEO съветника


подайте URL адреса на уебсайта си към други търсачки


Да, най-накрая стигнахме до точката. Уверявам ви, че ако следвате всички тези стъпки, можете да създадете добър уебсайт. Как да създадете уебсайт Ако искате да зададете въпрос, винаги можете да се свържете с мен. Сбогом да ви видя в следващата статия.


Хванете бъдещето! Създайте уебсайт с Wix ADI!

Можете да гледате видеото на Wix Ceo на Авишай Абрахами на Wix ADI.


Моля, не забравяйте!


Представете си, че вашият сайт е завод. Следвай тези стъпки

 


1. Това е вашият уебсайт


2. Тези растения са оригиналните статии, които сте подготвили за вашия уебсайт


3. Трябва да добавите тези статии към вашия сайт без никакви проблеми


4. Споделяйте съдържанието и статиите си в профилите си в социалните медии.


5. С течение на времето, тези оригинални статии ще бъдат индексирани на Google и други търсачки и вашият уебсайт ще бъде пуснат в интернет.


6. И като награда, вашата работа ще се върне на вашия сайт като органичен посетител.


С Най-Добри Пожелания


Емре Ата е сертифициран Wix Trainer & Webmaster
  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )