• Emre Ata Wix Expert

Bagaimana untuk membuat laman web untuk penyelenggaraan dan perkhidmatan?

Bagaimana untuk membuat laman web untuk penyelenggaraan dan perkhidmatan?


Dengan Wix, lebih daripada 131 juta orang di seluruh dunia menjalankan perniagaan mereka ke Internet. Wix menawarkan pengguna keupayaan untuk membuat laman web mesra SEO dengan cara yang paling cepat dan paling praktikal. Anda boleh menyediakan penyelenggaraan atau perkhidmatan untuk mana-mana sektor dan memerlukan laman web. Jadi bagaimana saya mendapatkan sebuah laman web di Google yang boleh didapati di halaman pertama? Dalam artikel ini kita akan mengkaji isu ini. Ketahui cara menyediakan tapak web untuk penyelenggaraan atau perkhidmatan. Sila ambil perhatian, anda tidak perlu mengetahui pengekodan untuk membuat laman web anda dengan Wix, anda boleh menyediakan laman web anda kerana ia mewujudkan akaun media sosial dengan kaedah drag dan drop. Anda boleh mengintegrasikan akaun media sosial anda ke dalam laman web anda dengan mudah. Bagaimana cara imej dan naratif video. Buat laman web anda sendiri.Bagaimana untuk membuat laman web untuk penyelenggaraan dan perkhidmatan?Berikut adalah beberapa sektor di mana anda boleh membuat laman web untuk penyelenggaraan atau perkhidmatan dengan Wix;

Laman web untuk syarikat pembinaan

Laman web untuk Carpenter

Laman web untuk syarikat pengelap kaca

Laman web untuk kerja lantai

Laman web untuk garaj kereta

Laman web untuk syarikat perkapalan

Laman web untuk pembaikan rumah

Laman web untuk mekanik

Laman web untuk syarikat penghantaran fret super

Laman web untuk tukang paip

Laman web untuk perkhidmatan pembersihan

Laman web untuk mencuci dan membersihkan permaidani

Laman web untuk tukang kunci

Pembersihan laman web syarikat

Laman web untuk cucian kering

Laman web syarikat hiasan rumah

Laman web untuk perkhidmatan basuh kereta

Laman web untuk Kedai Pembaikan Auto


Anda boleh membuat laman web untuk sebarang penyelenggaraan dan perkhidmatan selain daripada sektor tersebut. Apa yang perlu anda lakukan ialah membuat laman web dengan Wix ADI (Wix kecerdasan rekaan buatan) atau mengedit templat laman web Wix yang sedia ada. Wix menawarkan anda kemungkinan membuat laman web dengan 2 pilihan kepada pengguna anda yang dihormati.


Sekarang mari kita belajar langkah demi langkah ini.


1. Wix ADI (Wix kecerdasan reka bentuk buatan) untuk membuat laman web perkhidmatan penyelenggaraan dan perkhidmatan.Selepas 30 saat pelanggan Wix, apabila anda memilih Wix ADI dengan pemasangan laman web, sistem Wix akan meminta anda untuk mendapatkan maklumat. Anda mesti menulis maklumat ini seperti yang diminta. Kemudian, anda boleh membuat laman web anda dengan menekan satu kunci. Anda boleh menjadi pelanggan Wix dengan mengklik di sini.


Contoh pemasangan laman web;


Ya, kami telah membuat laman web kami dengan Wix ADI secara automatik.2. Buat laman web yang siap dengan editor Wix


Dengan Editor Wix, anda boleh menterjemahkan templat laman web yang sedia dibuat oleh pasukan reka bentuk laman web Wix ke bahasa sasaran negara dalam beberapa minit. Anda boleh mempunyai halaman di Google dengan membuat langkah SEO tapak web anda selangkah demi selangkah.


Sebagai contoh, memasang laman web tukang paip;


Sangat mudah untuk membuat laman web penyelenggaraan dan perkhidmatan dengan Wix.


Sekiranya anda ingin laman web dan perniagaan anda berada di halaman pertama di Google, kami sangat menyarankan agar anda membuat daftar perniagaan Google. Dengan cara ini laman web anda akan muncul di halaman pertama dalam carian Google setempat. Anda boleh klik di sini untuk mendaftarkan perniagaan saya di Google.


Membuat tetapan SEO untuk laman web yang anda buat dengan Wix agak mudah. Dengan wizard SEO Wix, selepas membuat laman web laman web anda, anda dapat melihat semua kelemahan anda dengan melakukan imbasan sedikit. Dalam langkah terakhir, anda boleh menghantar laman web anda ke Google.


Harga laman web


Anda boleh menggunakan opsyen pembayaran 2 tahun, 1 tahun atau bulanan untuk memiliki laman web Wix. Selepas anda membuat laman web, anda perlu mempunyai domain. Jika anda membuat pembayaran tahunan, sistem Wix akan memberi anda 1 tahun domain percuma. Juga, baucar Google AdWords bernilai $ 100 sekali lagi merupakan hadiah kepada anda. Sila ambil perhatian bahawa apabila anda membeli pakej premium Wix, anda layak menerima tempoh percubaan selama 14 hari. Dalam tempoh 14 hari, anda boleh mengeluarkan pembayaran anda pada bila-bila masa.

Untuk melanggan Wix dalam 30 saat, klik di sini. Atau anda boleh klik pada imej.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )