• Emre Ata Wix Expert

Hoe een website te maken voor onderhoud en service?

Updated: Apr 24, 2019

Hoe een website te maken voor onderhoud en service?


Met Wix vervoeren wereldwijd meer dan 131 miljoen mensen hun bedrijf naar het internet. Wix biedt gebruikers de mogelijkheid om op de snelste en meest praktische manier een SEO-vriendelijke website te maken. U kunt voor elke sector onderhoud of service verlenen en een website nodig hebben. Dus hoe krijg ik een website op Google die op de eerste pagina's te vinden is? In dit artikel zullen we dit probleem onderzoeken. Leer hoe u een website kunt opzetten voor onderhoud of service. Let op, u hoeft de codering niet te kennen om uw website met Wix te maken. U kunt uw website instellen wanneer deze een sociale media-account creëert met de drag-and-drop-methode. U kunt uw sociale media-accounts eenvoudig integreren in uw website. Website how-to afbeelding en video-vertelling. Maak je eigen website.Hoe een website te maken voor onderhoud en service?Hier zijn enkele sectoren waar u websites kunt maken voor onderhoud of service met Wix;

Website voor bouwbedrijf

Website voor Carpenter

Website voor glasafvoersysteem

Website voor vloerenwerk

Website voor autogarage

Website voor de rederij

Website voor huisverbetering

Website voor de monteur

Website voor super expeditiebedrijf

Website voor loodgieter

Website voor schoonmaakservice

Website voor tapijtwassen en schoonmaken

Website voor Slotenmaker

Website schoonmaakbedrijf

Website voor chemisch reinigen

Website woondecoratie bedrijf

Website voor carwashenservice

Website voor autoreparatiewerkplaats


U kunt eenvoudig een website maken voor onderhoud en service anders dan die sectoren. Het enige wat u hoeft te doen is een website maken met Wix ADI (Wix artificial design intelligence) of de aangepaste sjablonen van Wix voor de website bewerken. Wix biedt u de mogelijkheid om websites met 2 opties te maken voor uw gewaardeerde gebruikers.


Laten we dit stap voor stap leren.


1. Wix ADI (Wix artificial design intelligence) om website voor onderhoud en service te maken.Na 30 seconden Wix-abonnee, wanneer u Wix ADI kiest met website-installatie, zal het Wix-systeem u om wat informatie vragen. U moet deze informatie schrijven zoals gevraagd. Vervolgens kunt u uw website maken door op één toets te drukken. U kunt een Wix-abonnee worden door hier te klikken.


Voorbeeld website-installatie;


Ja, we hebben onze website met Wix ADI automatisch aangemaakt.2. Maak een kant-en-klare website met Wix-editor


Met Wix Editor kunt u kant-en-klare sjablonen voor websites die door het Wix-ontwerperteam voor websites zijn gemaakt, vertalen naar de taal van het doelland in enkele minuten. U kunt de pagina op Google plaatsen door uw website SEO-instellingen stap voor stap te maken.


Bijvoorbeeld het installeren van een loodgieterswebsite;


Het is zo eenvoudig om een ​​onderhouds- en servicewebsite te maken met Wix.


Als u wilt dat uw website en bedrijf op de eerste pagina's van Google staan, raden we u ten zeerste aan een Google-bedrijfsregister te maken. Op deze manier verschijnt uw website op de eerste pagina in lokale Google-zoekopdrachten. U kunt hier klikken om mijn bedrijf te registreren in Google.


Het maken van de SEO-instellingen voor de website die u met Wix hebt gemaakt, is vrij eenvoudig. Met de Wix SEO-wizard kunt u na het maken van uw websitepagina's al uw tekortkomingen zien door een kleine scan uit te voeren. In de laatste stap kunt u uw website naar Google verzenden.


Website prijzen


U kunt 2 jaar, 1 jaar of maandelijks betalen om een ​​Wix-website te bezitten. Nadat u een website hebt gemaakt, moet u een domein hebben. Als u een jaarlijkse betaling doet, geeft het Wix-systeem u 1 jaar gratis domein. Ook is de Google AdWords-tegoedbon ter waarde van $ 100 een geschenk voor jou. Let op: wanneer u een Wix premium-pakket koopt, hebt u recht op een proefperiode van 14 dagen. Binnen 14 dagen kunt u uw betaling op elk gewenst moment intrekken.

Om u in 30 seconden op Wix te abonneren, klik hier. Of u kunt op de afbeelding klikken.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )