• Emre Ata Wix Expert

Hogyan készítsünk weboldalt karbantartásra és szolgáltatásra?

Hogyan készítsünk weboldalt karbantartásra és szolgáltatásra?


A Wix-tel több mint 131 millió ember szállít üzleti tevékenységét az internetre. A Wix a felhasználók számára lehetővé teszi egy SEO-barát weboldal létrehozását a leggyorsabb és legpraktikusabb módon. Bármely szektor számára karbantartást vagy szolgáltatást tud nyújtani, és honlapra van szüksége. Szóval hogyan kaphatok egy webhelyet a Google-on, amely megtalálható az első oldalakon? Ebben a cikkben megvizsgáljuk ezt a kérdést. Ismerje meg, hogyan hozhat létre webhely karbantartást vagy szolgáltatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem szükséges tudnia, hogy a Wix webhelyének létrehozásához szükséges-e a kódolás, a webhelyet beállíthatja úgy, hogy a szociális média fiókot húzza a drag and drop módszerrel. Könnyedén integrálhatja a szociális média fiókjait a webhelyére. Honlap hogyan lehet a kép és a videó elbeszélése. Készítse el saját webhelyét.Hogyan készítsünk weboldalt karbantartásra és szolgáltatásra?Íme néhány szektor, ahol webhelyeket hozhat létre a Wix karbantartásához vagy szolgáltatásához;

Építőipari cég honlapja

Carpenter honlapja

Üveg törlő cég honlapja

A padlóburkolatok honlapja

Autógarázs honlapja

A hajózási társaság honlapja

Otthoni fejlesztés

A webhely a szerelő számára

A szuper szállítmányozó cég honlapja

Vízvezeték-szerelő honlapja

Tisztítási szolgáltatás

A szőnyeg mosására és tisztítására szolgáló weboldal

Lakatos honlapja

Tisztító cég honlapja

A száraz tisztítás webhelye

Lakberendezési cég honlapja

Autómosó szolgáltatás honlapja

Az Auto Repair Shop webhelye


Könnyedén létrehozhat egy webhelyet minden olyan karbantartáshoz és szolgáltatáshoz, amely nem az említett szektorok. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy weboldalt a Wix ADI-vel (Wix mesterséges tervezési intelligencia), vagy szerkessze a Wix kész webes sablonjait. A Wix lehetőséget kínál arra, hogy 2 lehetőséget tartalmazó webhelyeket hozzon létre a tisztelt felhasználóknak.


Most megtudjuk ezt lépésről lépésre.


1. Wix ADI (Wix mesterséges tervezési intelligencia) a karbantartási és szolgáltatási weboldal létrehozásához.30 másodperc múlva a Wix-előfizető, amikor a Wix ADI-t választja webhely-telepítéssel, a Wix-rendszer néhány információt kér. Ezt az információt a kért módon kell megírnia. Ezután egyetlen gomb megnyomásával hozhatja létre webhelyét. Kattintson ide a Wix-előfizetőre.


Példa a webhely telepítésére;


Igen, a Wix ADI-t automatikusan létrehoztuk.2. Készítsen kész webhelyet a Wix szerkesztővel


A Wix Editor segítségével a Wix honlaptervező csapat által létrehozott kész weblapsablonokat percek alatt lefordíthatja a célország nyelvére. Lehet, hogy az oldalt a Google-on, hogy a webhelye SEO beállításait lépésről lépésre tegye.


Például egy vízvezeték-szerelő weboldal telepítése;


Olyan könnyű létrehozni egy karbantartási és szolgáltatási weboldalt a Wix-szel.


Ha azt szeretné, hogy webhelye és vállalata a Google első oldalain legyen, javasoljuk, hogy hozzon létre egy Google üzleti nyilvántartást. Így a webhelye megjelenik a helyi Google keresések első oldalán. Ide kattintva regisztrálhatom üzleti tevékenységemet a Google-ban.


A Wix-szel létrehozott webhely SEO beállításainak megadása egyszerű. A Wix SEO varázslóval a webhelyoldalak létrehozása után az összes hiányosságát egy kis szkenneléssel láthatja. Az utolsó lépésben webhelyét elküldheti a Google-nak.


Webhelyek ára


A 2 éves, 1 éves vagy havi fizetési lehetőségeket használhatja a Wix webhely saját tulajdonában. Miután létrehozott egy webhelyet, rendelkeznie kell egy domainvel. Éves fizetés esetén a Wix rendszer 1 év szabad domainet biztosít. Továbbá, a Google Adwords utalvány, amelynek értéke 100 dollár, ismét ajándék. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Wix prémium csomag megvásárlásakor 14 napos próbaidőszakra jogosult. 14 napon belül bármikor visszavonhatja a fizetést.

A Wix 30 másodperc alatt történő feliratkozásához kattintson ide. Vagy kattintson a képre.

0 views
  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )