• Emre Ata Wix Expert

Kako izraditi web stranicu za održavanje i servis?

Kako izraditi web stranicu za održavanje i servis?


S Wixom više od 131 milijun ljudi diljem svijeta prenosi svoje poslovanje na internet. Wix korisnicima nudi mogućnost stvaranja SEO-friendly web stranice na najbrži i najpraktičniji način. Možete osigurati održavanje ili uslugu za bilo koji sektor i potrebna vam je web-lokacija. Kako mogu dobiti web-lokaciju na Googleu koja se može naći na prvim stranicama? U ovom ćemo članku ispitati ovo pitanje. Saznajte kako postaviti web-lokaciju za održavanje ili uslugu. Imajte na umu, ne morate znati kodiranje za stvaranje vaše web stranice s Wix, možete postaviti svoje web stranice kao što stvara društveni mediji račun s drag and drop metodom. Račune društvenih medija možete jednostavno integrirati u svoju web-lokaciju. Izrada internetske stranice i video naracija. Izradite vlastitu web-lokaciju.Kako izraditi web stranicu za održavanje i servis?Ovdje su neki sektori u kojima možete izraditi web-mjesta za održavanje ili uslugu s Wixom;

Web stranica za građevinsku tvrtku

Web stranica za Carpentera

Web stranica tvrtke za brisanje stakla

Web stranica za podne radove

Web stranica za garažu automobila

Web stranica za brodarsku tvrtku

Web stranica za poboljšanje doma

Web-mjesto za servisera

Web stranica za super špeditersku tvrtku

Web stranica za vodoinstalatera

Web-mjesto za uslugu čišćenja

Web stranica za pranje i čišćenje tepiha

Web stranica za bravara

Web stranica tvrtke za čišćenje

Web stranica za kemijsko čišćenje

Početna stranica ukras tvrtke

Web stranica za uslugu pranja automobila

Web stranica za auto-servis


Možete jednostavno izraditi web-lokaciju za bilo koje održavanje i servis osim onih sektora. Sve što trebate učiniti je stvoriti web-lokaciju s Wix ADI (Wix umjetna dizajn inteligencija) ili urediti Wixove spremne predloške web-mjesta. Wix vam nudi mogućnost izrade web stranica s 2 opcije za vaše cijenjene korisnike.


Sada ćemo naučiti ovaj korak po korak.


1. Wix ADI (Wix umjetna konstrukcijska inteligencija) za izradu web stranica servisa za održavanje i servis.Nakon 30 sekundi Wix pretplatnika, kada odaberete Wix ADI s instalacijom web-mjesta, Wix sustav će vas pitati za neke informacije. Te podatke morate napisati na zahtjev. Zatim možete izraditi web-lokaciju pritiskom na jednu tipku. Možete postati Wix pretplatnik klikom ovdje.


Primjer instalacije web-lokacije;


Da, napravili smo našu web stranicu s Wix ADI automatski.2. Napravite spremnu web-lokaciju s Wix urednikom


Uz Wix Editor možete prevesti gotove predloške web stranica koje je osmislio tim Wix web stranice za ciljani jezik zemlje u samo nekoliko minuta. Možete imati stranicu na Googleu tako što ćete postaviti SEO web-lokacije korak po korak.


Na primjer, instaliranje vodoopskrbnog web-mjesta;


Tako je lako stvoriti web-mjesto za održavanje i servis s Wixom.


Ako želite da se vaša web-lokacija i poslovanje nalaze na prvim stranicama na Googleu, preporučujemo da izradite Google poslovni registar. Na taj će se način Vaša web lokacija pojaviti na prvoj stranici u lokalnim Google pretraživanjima. Ovdje možete kliknuti da biste registrirali moju tvrtku na Googleu.


Izrada SEO postavki za web-lokaciju koju ste stvorili s Wixom vrlo je jednostavna. Sa Wix SEO čarobnjakom, nakon stvaranja stranica web stranica, možete vidjeti sve svoje nedostatke tako što ćete malo skenirati. U zadnjem koraku možete poslati svoju web-lokaciju Googleu.


Cijene web stranica


Možete koristiti 2-godišnje, 1-godišnje ili mjesečne opcije plaćanja za vlastitu Wix web stranicu. Nakon što izradite web-mjesto, morate imati domenu. Ako izvršite godišnju uplatu, Wix sustav će vam dati 1 godinu besplatne domene. Također, Google Adwords voucher u vrijednosti od $ 100 ponovno je dar za vas. Imajte na umu da kada kupite Wix premium paket, imate pravo na probno razdoblje od 14 dana. U roku od 14 dana možete povući uplatu u bilo kojem trenutku.

Da biste se pretplatili na Wix za 30 sekundi, kliknite ovdje. Ili možete kliknuti na sliku.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )