• Emre Ata Wix Expert

Kako napraviti web stranicu za održavanje i servis?

Kako napraviti web stranicu za održavanje i servis?


Sa Wixom, više od 131 miliona ljudi širom svijeta prenosi svoje poslovanje na internet. Wix korisnicima nudi mogućnost da kreiraju SEO-friendly web sajt na najbrži i najpraktičniji način. Možete osigurati održavanje ili uslugu za bilo koji sektor i potrebna vam je web lokacija. Kako da dobijem web lokaciju na Google-u koja se može naći na prvim stranicama? U ovom članku ćemo ispitati ovo pitanje. Naučite kako postaviti web stranicu za održavanje ili servis. Imajte na umu da ne trebate znati kodiranje da biste napravili vašu web-lokaciju pomoću Wix-a, možete postaviti vaš web-site jer stvara račun za društvene medije pomoću metode drag and drop. Možete jednostavno integrirati račune društvenih medija na web-lokaciju. Veb-slika i video naracija. Napravite vlastitu web stranicu.Kako napraviti web stranicu za održavanje i servis?Evo nekih sektora u kojima možete kreirati web stranice za održavanje ili servis sa Wixom;

Web stranica za građevinsku kompaniju

Web stranica za Carpenter

Web stranica tvrtke za brisanje stakla

Web stranica za podne radove

Web stranica za garažu automobila

Web stranica za brodarsku kompaniju

Web stranica za poboljšanje doma

Web stranica za servisera

Web stranica za super špeditersku kompaniju

Web stranica za vodoinstalatera

Web stranica za uslugu čišćenja

Web stranica za pranje i čišćenje tepiha

Website for Locksmith

Web stranica tvrtke za čišćenje

Web stranica za kemijsko čišćenje

Početna stranica dekoracije tvrtke

Web stranica za uslugu pranja automobila

Web stranica za Auto Repair Shop


Možete jednostavno kreirati web lokaciju za bilo koje održavanje i servis osim onih sektora. Sve što treba da uradite je da napravite veb sajt sa Wix ADI (Wix veštački dizajn inteligencije) ili da uredite Wixove predloške za veb sajtove. Wix vam nudi mogućnost kreiranja web stranica sa 2 opcije za vaše cijenjene korisnike.


Sada hajde da naučimo ovaj korak po korak.


1. Wix ADI (Wix veštačka konstrukcijska inteligencija) za kreiranje web sajta za održavanje i servis.Nakon 30 sekundi Wix pretplatnika, kada odaberete Wix ADI sa instalacijom web sajta, Wix sistem će vas pitati za neke informacije. Morate napisati ovu informaciju na zahtjev. Zatim možete kreirati svoju web lokaciju pritiskom na jedan ključ. Možete postati Wix pretplatnik klikom ovdje.


Primjer instalacije web-mjesta;


Da, kreirali smo našu web stranicu sa Wix ADI automatski.2. Napravite veb stranicu sa Wix uređivačem


Sa Wix Editor-om, možete prevesti gotove šablone za web sajtove koje je kreirao Wix tim za izradu web stranica na jeziku ciljne zemlje za nekoliko minuta. Stranicu možete imati na Google-u tako što ćete korak po korak napraviti SEO postavke za vašu web lokaciju.


Na primjer, instaliranje vodoinstalaterske web stranice;


Sa Wixom je tako lako napraviti web stranicu za održavanje i servis.


Ako želite da vaše web-lokacije i poslovanje budu na prvoj stranici Google-a, preporučujemo vam da izradite Google poslovni registar. Na taj način će se Vaša web lokacija pojaviti na prvoj stranici u lokalnim Google pretraživanjima. Možete kliknuti ovdje da biste registrirali moje poslovanje u Googleu.


Izrada SEO podešavanja za web sajt koji ste napravili sa Wixom je prilično jednostavna. Sa Wix SEO čarobnjakom, nakon kreiranja stranica Vaših web stranica, možete vidjeti sve svoje nedostatke tako što ćete malo skenirati. U zadnjem koraku možete poslati svoju web lokaciju Googleu.


Cijene web stranica


Možete koristiti 2-godišnje, 1-godišnje ili mjesečne opcije plaćanja za vlastitu Wix web stranicu. Kada kreirate Web lokaciju, morate imati domenu. Ako napravite godišnju uplatu, Wix sistem će vam dati 1 godinu besplatnog domena. Također, Google Adwords vaučer u vrijednosti od $ 100 je opet poklon za vas. Imajte na umu da kada kupite Wix premium paket, imate pravo na probni period od 14 dana. U roku od 14 dana možete podići svoju uplatu u bilo koje vrijeme.

Da biste se pretplatili na Wix za 30 sekundi, kliknite ovdje. Ili možete kliknuti na sliku.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )