• Emre Ata Wix Expert

Luo sivusto vaiheittain

Luo sivusto vaiheittain


Paras verkkosivuston rakentaja


Tarvitsetko verkkosivuston?


Miten luoda sivusto? Jos tarvitset myös verkkosivustoa eri tarkoituksiin, kuten musiikkia, liiketoimintaa, valokuvausta, suunnittelijaa, verkkokauppaa, ruokaa, ravintoloita, tapahtumia, majoitusta, liikekirjeen verkkosivustomalleja, kuten salkun, ansioluettelon tai CV: n, hyvinvoinnin ja kauneuden, bloggaamisen ja muut tyypit, miksi et aloita sen luomista? Verkkosivun tarkastelu, verkkokaupan verkkosivuston rakentaja


Mikä on Wix?


Wix on verkkosivuston rakentaja, joka palvelee miljoonia ihmisiä kaikkialta maailmasta. Wix. com tarjoaa ominaisuuksia, joita mikään muu verkkosivuston valmistaja ei tee. Haluamme, että saisit ammattimaiset sivustot vain muutamassa minuutissa ilman suunnittelua tai koodausta, maksutta!Luo sivusto vaiheittain


MITEN WIX-KÄYTTÖÄ KÄYTETÄÄN?

Katsotaanpa vaiheissa, miten Wixiä käytetään verkkosivuston luomiseen.

Verkkosivun asettamiseen tarvitaan muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:


VAIHE 1.


Luo Wix-tili.

Voit rekisteröityä Wixiin ilmaiseksi eteenpäin! Kun kirjaudut sisään, käytä sähköpostiosoitetta, joka on aina käytettävissä. Luo vahva ja turvallinen salasana. Voit tehdä tämän työn vain muutamassa minuutissa.


Vaihe 2.


Valitse Käynnistä nyt ja etsi etsimääsi mallia.

Vasemmalla puolella näet luokat, voit käyttää tätä työkalua löytääksesi sopivimman mallin sivustollesi.


Vaihe 3

Kun olet valinnut, napsauta Muokkaa ja tee haluamasi versiot. Lisää tai poista kuvia, tee muutokset taustalla, lisää suuriresoluutioisia videoita, käytä 3D-tehosteita, käytä HTML-koodia, jos haluat.


Vaihda teksti omaan sisältöön.


Vaihe 4.


Seuraava askel saat verkkotunnuksen linkin. Sinulle on annettu erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Voit myös ostaa Wix Premium -jäsenyyden, jotta voit käyttää kauniimpia ja helppokäyttöisempiä ominaisuuksia.Mitkä ovat Wixin ominaisuudet?


Käytössäsi on satoja ammattimaisia ​​ja silmiinpistäviä malleja

Suunnittelueditorimme on helppo käyttää

Voit luoda ammatillisen sähköpostiosoitteesi G Suite -palvelun avulla. Ja tässä vaiheessa voit näyttää ammattimaisuutesi asiakkaillesi.


Eventbrite-sovelluksen avulla on mahdollista tehdä ilmoituksia mahdollisista tapahtumista.

Voit seurata verkkosivuston kävijöiden määrää

ShoutOut-sähköpostipalvelun avulla saat asiakkaille ilmoituksen uusista tuotteistasi tai uusista palveluistasi.

Asiakkaamme eivät koskaan valitse muita verkkosivustojen rakentajia, kun he yrittävät Wixiä. Joten, ota kädet töihin ja tee mainoksesi Web-sivuillesi sopivaksi Wixillä!

Mitä meidän pitäisi tarkastella, kun määrität verkkotunnuksen?


* Verkkotunnuksen on oltava Web-sektorisi kannalta merkityksellinen nimi.


* Verkkotunnuksen (-, +) sisällä ei saa olla tällaisia ​​merkkejä.


Haluan antaa esimerkin;


www. xx-website-builder.org (Tämä on väärin)


www. bestwebsitebuilder.org (Tämä on oikea valinta)


Jos haluat luoda henkilökohtaisen verkkosivuston, olisi järkevämpää ostaa verkkotunnus, jossa taiteilija, lääkäri tai muusikko on nimesi ja sukunimesi.


Haluan antaa esimerkin


 www. emreata.com


Jos sivustosi liittyy mihinkään sektoriin, muista ostaa se verkkotunnuksessasi, joka on merkityksellinen sektorisi kannalta.


Haluan antaa esimerkin;


Ota tämä verkkosivusto, esimerkiksi www.bestwebsitebuilder.org. Mikä on tämän sivuston merkitys? '' verkkosivuston rakentaja '' Ja katso verkkotunnus.


www. bestwebsitebuilder.org


Verkkotunnuksessa on avainsana 'verkkosivuston rakentaja'.


Tällaisen verkkotunnuksen löytäminen vaikuttaa sivustosi sijoitukseen Googlessa ja muissa hakukoneissa. Kun käyttäjä hakee Googlesta, he luottavat todennäköisemmin siihen sivustoon, jossa alan nimi sijaitsee.


Eli sinun pitäisi tunnistaa verkkosivuston verkkotunnus näiden ehtojen mukaisesti.


* Toinen tärkeä asia. Verkkosivustosi verkkotunnuksen pitäisi olla mahdollisimman lyhyt. Älä osta liian kauan verkkotunnuksia. Verkkotunnuksesi nimi voi olla tuotenimi. Tärkeintä on sivuston sisältö. Tutkimme tätä asiaa yksityiskohtaisesti "verkkosivuston sisällön ja SEO-ystävällisen verkkosivuston artikkelin" vaiheessa.


Siirry nyt vaiheeseen 3 luvallasi.


Vaihe 1


Tässä vaiheessa sinun tulisi valita sopivin verkkosivuston rakentaja. Ehdotan, että käytät henkilökohtaisesti Wixiä. Koska kaikkialla maailmassa, joka minuutti tuhansia ihmisiä on tilannut Wixiä. Wixin verkkosivustomallit luovat maailman lahjakkaimmat verkkosivujen suunnittelijat. Wix-sivuston mallit ovat täysin Googlen ja SEO-ystävällisiä. Ja vedä ja pudota-sivuston rakentajalla voit helposti luoda sivustosi. Wixin äskettäin kehittämä Wix ADI (Wix-tekoäly) -sovellus on erinomainen työkalu.


Voit tilata Wixin napsauttamalla tätä tai klikkaamalla kuvia aloittaa nyt.


Miten luodaan verkkosivusto

Mutta jos haluat vielä kokeilla menetelmiä, jotka olen kertonut sinulle toisen verkkosivuston rakentajan kanssa, tämä on valinta.


Kyllä, jos olet valinnut sivuston rakentajan, siirry vaiheeseen 4


Vaihe 3


Tärkeintä jokaiselle sivustolle on verkkosivuston verkkotunnus. Meidän on valittava sellainen verkkotunnus, jonka Google ja muut hakukoneiden arvo ovat.


Vaihe 1


Sinun pitäisi päättää, mitä Web-sivusto on. Koska meidän on luotava verkkosivustosi koko alarakenne tavalla, joka on merkityksellisen sektorin kannalta olennainen. Mikä on sivustosi tavoite? Määrititkö sen? Sitten olemme valmiita vaiheeseen 2!


NYT, PYYTÄ VOITTAA SIVULLA!


Luo blogeja, joita voit mukauttaa täysin omasta harkintasi mukaan.

Mainosta sosiaalisen median tilejä verkkopalkissa, jossa voit sisällyttää verkkosivusi ja saada mahdollisuuden voittaa seuraajia.

SEO-ohjatun toiminnon avulla on helppo löytää Web-sivu hakukoneellasi käyttämällä sopivaa hakusisältöä ja avainsanailmauksia.

Luo silmiinpistävä mobiilisovellus virtuaaliseen myymälään ja myymälään

On mahdollisuus hallita kävijöitä, asiakkaita, jäseniä samasta paikasta.

Ilmoita matkasi palveluistasi luomalla kauniita sisällön sähköpostiviestejä.

Jos haluat saada paljon enemmän ja paljon kauniimpia, käytännöllisiä ominaisuuksia, maksa yksinkertaisia, maksuttomia PayPalilla, luottokorttiasetuksilla.

Mainosta sivustoasi Eventbrite-sivustolla ja hanki lisää kävijöitä jakamalla toimintojasi sosiaaliseen mediaan (Google, Facebook jne.).

Wix.com auttaa sinua kaikissa ongelmissa 7/24-tuen kanssa. Tukivideoiden avulla se näyttää helpon tavan avata verkkosivuja askel askeleelta.

Nyt tule Wix.com-sivustoon parhaan verkkosivuston rakentajan kanssa ja sinulla on hyvä laatu ja kauniisti suunniteltu web-sivu.


1. Mitä sektoria luodaan? Onko se henkilökohtainen sivustosi? Vai onko se myös yritystoimintaan liittyvä yrityssivusto? Tai verkkokauppa? Ehkä sähköisen kaupankäynnin sivusto? Ensinnäkin sinun on päätettävä.


2. Meidän on löydettävä sivustoon liittyvä hyvä verkkotunnus. Tällöin noudatamme Googlen ja muiden hakukoneiden sääntöjä.


3. Meidän pitäisi valita meille parhaiten sopiva verkkosivuston rakentaja. Suositus on Wix. Miksi? Ajattele, että tulit tämän artikkelin Google-haussa ja tämä sivusto luotiin Wixillä. Luulen, että ymmärrät mitä tarkoitan


4. Sinun tulee tilata verkkosivuston rakentaja, joka sopii sinulle parhaiten. Valitse sopivin verkkosivustopaketti.


5. Seuraava askel tässä vaiheessa on valita sinulle parhaiten sopiva SEO-ystävällinen, google-yhteensopiva verkkosivusto.


6. Kun olet valinnut verkkosivuston mallin, meillä on oltava mukava logo, tämä logo on välttämätön faviconille.


7. Meidän on määritettävä verkkosivujen luokat.


8. Ja mikä tärkeintä, verkkosivuston SEO-asetukset, jotka tulisi tehdä verkkosivuston kehyksen luomisen jälkeen.


Sinun pitäisi nyt lukea nämä vaiheet huolellisesti ja kärsivällisesti. Jaan 7 vuoden SEO-tietoni kanssanne.Mitä meidän pitäisi tarkastella, kun määrität verkkotunnuksen?* Verkkotunnuksen on oltava Web-sektorisi kannalta merkityksellinen nimi.* Verkkotunnuksen (-,) sisällä ei saa olla tällaisia ​​merkkejä.Haluan antaa esimerkin;www.xx-website-builder.org (Tämä on väärin)


www.bestwebsitebuilder.org (Tämä on oikea valinta)Jos haluat luoda henkilökohtaisen verkkosivuston, olisi järkevämpää ostaa verkkotunnus, jossa taiteilija, lääkäri tai muusikko on nimesi ja sukunimesi.Haluan antaa esimerkin; www.emreata.comJos sivustosi liittyy mihinkään sektoriin, muista ostaa se verkkotunnuksessasi, joka on merkityksellinen sektorisi kannalta.Haluan antaa esimerkin;Ota tämä verkkosivusto, esimerkiksi www.bestwebsitebuilder.org. Mikä on tämän sivuston merkitys? '' verkkosivuston rakentaja '' Ja katso verkkotunnus.www.bestwebsitebuilder.orgVerkkotunnuksessa on avainsana 'verkkosivuston rakentaja'.Tällaisen verkkotunnuksen löytäminen vaikuttaa sivustosi sijoitukseen Googlessa ja muissa hakukoneissa. Kun käyttäjä hakee Googlesta, he luottavat todennäköisemmin siihen sivustoon, jossa alan nimi sijaitsee.


Eli sinun pitäisi tunnistaa verkkosivuston verkkotunnus näiden ehtojen mukaisesti.* Toinen tärkeä asia. Verkkosivustosi verkkotunnuksen pitäisi olla mahdollisimman lyhyt. Älä osta liian kauan verkkotunnuksia. Verkkotunnuksesi nimi voi olla tuotenimi. Tärkeintä on sivuston sisältö. Tutkimme tätä asiaa yksityiskohtaisesti "verkkosivuston sisällön ja SEO-ystävällisen verkkosivuston artikkelin" vaiheessa.Siirry nyt vaiheeseen 3 luvallasi.


Vaihe 1


Tässä vaiheessa sinun tulisi valita sopivin verkkosivuston rakentaja. Ehdotan, että käytät henkilökohtaisesti Wixiä. Koska kaikkialla maailmassa, joka minuutti tuhansia ihmisiä on tilannut Wixiä. Wixin verkkosivustomallit luovat maailman lahjakkaimmat verkkosivujen suunnittelijat. Wix-sivuston mallit ovat täysin Googlen ja SEO-ystävällisiä. Ja vedä ja pudota-sivuston rakentajalla voit helposti luoda sivustosi. Wixin äskettäin kehittämä Wix ADI (Wix-tekoäly) -sovellus on erinomainen työkalu.


 


Voit tilata Wixin napsauttamalla tätä tai klikkaamalla kuvia aloittaa nyt.


Miten luodaan verkkosivusto

Mutta jos haluat vielä kokeilla menetelmiä, jotka olen kertonut sinulle toisen verkkosivuston rakentajan kanssa, tämä on valinta.


Kyllä, jos olet valinnut sivuston rakentajan, siirry vaiheeseen 4


Vaihe 2


 


Tärkeintä jokaiselle sivustolle on verkkosivuston verkkotunnus. Meidän on valittava sellainen verkkotunnus, jonka Google ja muut hakukoneiden arvo ovat.


Vaihe 3


 


Sinun pitäisi päättää, mitä Web-sivusto on. Koska meidän on luotava verkkosivustosi koko alarakenne tavalla, joka on merkityksellisen sektorin kannalta olennainen. Mikä on sivustosi tavoite? Määrititkö sen? Sitten olemme valmiita vaiheeseen 2!


NYT, PYYTÄ VOITTAA SIVULLA!


Vaihe 4


Valitse sopivin verkkosivustopaketti


Tässä vaiheessa valitsemaasi verkkosivuston valmistaja kysyy, millaista verkkosivustoa haluat käyttää. Haluan näyttää sinulle Wixin esimerkkinä.


Wixin hinnasto

Miten luodaan verkkosivusto, jossa on Wix ADI

Sivuston rakentaja kysyy, mitä sivustosi on, ennen kuin luot sivustosi. Voit määrittää nämä asetukset seuraavasti.


* Henkilökohtainen verkkosivusto

* Verkkokauppa ja verkkokaupan sivustot

* Videoiden jakaminen verkkosivuilla

* Normaali verkkosivusto

* Blogi

* Eri tyyppinen sivusto


Valitse haluamasi vaihtoehto näistä vaihtoehdoista.


Sivuston luoja antaa sinulle sopivat vaihtoehdot verkkosivuston mukaan. Nämä vaihtoehdot vaikuttavat paketin hintaan.


Esimerkiksi;


Jos aiot luoda videonjako-sivuston, sinun pitäisi valita paketti, jolla on paljon kaistanleveyttä ja tallennustilaa. Voit maksaa hieman enemmän tämän sivuston tyypistä.


Jos haluat luoda virtuaalisen myymälän, sinun kannattaa valita laajakaistan ja verkkokaupan yhteensopiva verkkosivustopaketti. Maksat tämän sivuston tyypistä toisen maksun.


Jos haluat luoda blogisivuston, sinun kannattaa valita Googlen ja SEO-ystävällinen verkkosivuston rakentajapaketti. Voit tehdä pienemmän maksun blogisivustosta.


Wix-premium-paketit ovat saatavilla rajoittamattoman kaistanleveyden koossa.Jatka seuraavalla askeleella luvallasi


Vaihe 5


Sinulla pitäisi olla logo, joka edustaa sinua parhaiten sivustossasi. Voit käyttää tätä varten Wix-logon rakentajaa.


Vaihe 6


Tässä vaiheessa sinun pitäisi valita SEO-ystävälliset verkkosivustomallit, jotka mielestänne ovat sopivimpia tai joita haluat.


Jos minun on annettava esimerkki Wixistä, Wix antaa sinulle kolme vaihtoehtoa.


1. Wix ADI (Wix-tekoäly) voit luoda automaattisen verkkosivuston. Se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Wix-ADI-sovellus pyytää sinua;


* Sivuston nimi


Miten luodaan verkkosivusto, jossa on Wix ADI

* Verkkosivuston sähköpostiosoite ja muut tiedot


* Sivuston sijainti


* Sivuston sosiaalisen median tilit (Sosiaalisen median tilit ovat erittäin tärkeitä, sivustosi saa luonnolliset linkit ja sosiaalisen median signaalit, puhumme seuraavista vaiheista)


* Verkkosivuston logo (logon valinta on tärkeä Wix ADI: lle, koska Wix ADI voi käyttää logon värejä luomalla sivustosi mallin, mutta jos et tee sitä, voit valita värin itse.


Ja sivustomme on valmis muokkaamaan!


Voit muokata sivustosi Wix ADI -sivun muokkausohjelmalla


Kun olet asentanut kuvat kuvissa, sinun tarvitsee vain odottaa, että sivustosi luodaan. Wix ADI luo sivustosi automaattisesti ja tarjoaa sinulle erilaisia ​​verkkosivustomalleja.


2. KÄYTTÖÖNOTTO Verkkosivumallit, jotka Wix on sinulle laatinut


* Wix kysyy sinulta lisätietoja sivustostasi. Kun olet käyttänyt näitä tietoja, vastustajasi antaa sinulle sopivimmat verkkosivustomallin asetukset. Voit muokata vetämällä ja pudottamalla verkkosivuston rakentajaa.


Voit valita näistä verkkosivustomalleista. Voit muokata näitä verkkosivustomalleja Wix Editorilla.


3. Luo uusi sivusto, jossa on tyhjä malli

Voit luoda uuden sivuston, jossa on tyhjä malli. Voit luoda tämän verkkosivuston Wix-editorissa Wix-sovellusmyymälässä. Valikko, sivun asettelu ja monet muut sovellukset ovat täälläTyhjät mallit SEO ystävällinen

miten luodaan verkkosivujen luokka


Vaihe 7Kyllä, nyt sivusto on yksi tärkeimmistä seikoista SEO-infrastruktuurille.


Sivustosi sivut.Nämä sivut toimitetaan automaattisesti Wixin tai muun verkkosivuston rakentajan toimesta.


* kotisivu

*Meistä

*Ottaa yhteyttä

*Palvelumme

* Tiimi

*Historia

* Käyttöehdot ja yksityisyys


Tämä alue muodostuu.


Mutta se on tärkeä asia.


Kun olet täyttänyt huolellisesti nämä kentät, sinun on luotava verkkosivustollesi asianmukaiset luokat.Haluan antaa esimerkin;Jos sivustosi on verkkokauppa, ja jos myyt tuotteita, sinun on luotava sivustosi sivut, tuotteet, myymälät, lastit ja vastaavat sivut.


Jos sivustosi on henkilökohtainen blogisivu, sinun on luotava tietoja blogistasi, asiaankuuluvista tiedoista, joita olet antanut ihmisille.Jos sivustosi on henkilökohtainen verkkosivusto, voit antaa tietoa itsestäsi ja kykyistänne.


Jos sivustosi on yhteydessä yritykseen tai yrityssektoriin, sinun on ehdottomasti luotava luokat palvelualueillesi.Jos luot verkkosivuston näiden alueiden ulkopuolella, voit valita haluamasi luokat.


Mitä meidän pitäisi nyt kiinnittää luodessasi luokkaa? Haluan näyttää sinulle.


'' Lue huolellisesti ja tarkista kuvat ''


Vaiheessa 7 sinun on luotava sivustosi sivuluokat. Nämä luokat ovat erittäin tärkeitä yrityksellesi.


Kuten olet nähnyt kuvissa


* Sivuston sivun nimi


* Mikä on sivuston sivu?


* verkkosivuston avainsanojen avainsanat


* ja mikä tärkeintä, verkkosivuston URL-osoiterakenne


Ole varovainen tässä asiassa. Noudata tätä vaihetta, kun luot sivustosi sivunHaluan antaa esimerkin;www.bestwebsitebuilder.org/how-to-create-a-website (tämä on totta)www.bestwebsitebuilder.org/howto-crea-te-aweb-site (tämä on väärä)Kun määrität sivustosi luokkia ja sivuja, sinun on kiinnitettävä tarkkaa huomiota URL-osoitteen oikeaan laajennukseen.


Nyt kun sivustomme on valmis, on aika esittää SEO-tiedot sinulle.


Sivuston SEO-asetusten avain

Nyt esitän avain verkkosivustojen luomiseen, jotka saavat paljon liikennettä


Mitä meidän on tehtävä, kun sivuston luomisprosessi on valmis? Jokainen haluaa, että sivustot, jotka saavat eniten liikennettä hakukoneistaan, liittyvät avainsanoihin.


Toimenpiteet, joita meidän on noudatettava tämän saavuttamiseksi, ovat seuraavat:


* Etsi eniten etsittyjä avainsanoja hakukoneissa ja kirjoittaa näitä avainsanoja koskevia artikkeleita


* Alkuperäinen ja ainutlaatuinen sisältö

* Jaa verkkosivujen sivut ja uusi sisältö sosiaaliseen mediaan

* Voit lisätä alt-tageja kuviin ja kuviin sivustossasi

* Käytä Google Adwords- ja sosiaalisia mainoksia, jos sinulla on budjetti

* Luo tili kaikille sosiaalisen median alustoille sivustollesi


* Sinun on avattava Google My Business -tili


* Ja bonuksen SEO vinkkejä


Nämä ovat juuri sitä, mitä sinun tarvitsee tehdä;


* Etsi eniten etsittyjä avainsanoja hakukoneissa ja alkuperäisessä sisällössä


Luo Google Adwords-tili napsauttamalla tätä !. Tee tämä, vaikka sinulla ei olisi mainosbudjettia. Käytä Google AdWordsin avainsanojen suunnittelijaa. Kirjoita sivustosi nimi ja valitse sivustosi luokka. Google-avainsanojen suunnittelija tarjoaa sinulle eniten haettuja avainsanoja, jotka liittyvät segmenttiin.


Selvitä tässä osassa haetuimmat sanat ja hakuhinnat.


Valmistele sitten artikkelit 300 ja 2000 sanan välein, jotka liittyvät näihin avainsanoihin. Kun kirjoitat artikkelia, käytä avainsanaa useita kertoja artikkelissa.


Älä käytä kopiosisältöä. Koska Google ei koskaan pidä varastettuja kirjoituksia ja kopioi sisältöä. Sivustosi voi saapua erittäin huonoihin sijainteihin Googlen sijoituksissa.


Ensimmäiset 160 sanaa ovat erittäin tärkeitä SEO-ystävällisiä artikkeleita kirjoitettaessa. Kirjoita avainsana tekstin alussa ainakin kerran.


Artikkelisi otsikko on erittäin tärkeä. Välitä aina avainsana otsikossa


Lisää aiheeseen aiheeseen liittyviä videoita ja kuvia.


* Jaa verkkosivujen sivut ja uusi sisältö sosiaaliseen mediaan


* Voit lisätä Alt-tekstiä kuviin ja kuviin sivustossasi


 Voit lisätä alt-tageja kuviin ja kuviin sivustossasi

* Sinun on avattava Google My Business -tili, jotta saat lisää liikennettä! Klikkaa tästä ja luo tiliAvaa Google-yritystili ja aina kun lisäät sisältöä sivustoosi, jaa se Googlen "post" -osiossa


* Ja bonus SEO vinkkejä sivustoosi

Normaalisti sinun pitäisi käyttää '' noutaa google'ina '' aina, kun lisäät uutta sisältöä sivustoosi. Mutta Wix on kehittänyt sovelluksen käyttäjille, jotka tekevät tämän automaattisesti. Tämän sovelluksen nimi on 'Wix Seo Wizard', joten voit tulla SEO-asiantuntijaksi sivustossasi.Wix Seo -toiminto skannaa koko sivustosi, kun olet täyttänyt sivustosi. Wix SEO -toiminto lähettää automaattisesti sivustokartan Googlelle!


Wix seo -toiminnon käyttäminen

Ja sivusto SEO näyttää sinulle puuttuvat asiat. Noudattamalla ohjeita voit suorittaa tämän SEO puuttuvan ja nousevan Google-listalla!


Wix Seo Wizard -sovellus on ilmainen premium-käyttäjille!


Kuinka meitä Wix Seo Wizard napsauttaa täällä ja alkaa oppia!


Lopuksi, älä unohda lähettää sivustosi URL-osoitetta muille hakukoneille sivustosi valmistuttua


Wix SEO -toiminnon käyttäminen


lähetä sivustosi URL-osoite muille hakukoneille


Joo, vihdoin pääsimme pisteeseen. Vakuutan teille, että jos noudatat kaikkia näitä ohjeita, voit luoda hyvän verkkosivuston. Sivuston luominen Jos haluat kysyä, voit ottaa minuun yhteyttä. Hyvästi näe sinut seuraavassa artikkelissa.


Ota kiinni tulevaisuudesta! Luo verkkosivusto Wix ADI: llä!

Voit katsella Wix Ceon Avishai Abrahamin Wix ADI: n esittelyvideota.


Älä unohda!


Kuvittele, että sivustosi on tehdas. Noudata näitä ohjeita

 


1. Tämä on sivustosi


2. Nämä laitokset ovat alkuperäisiä artikkeleita, jotka olet valmistellut sivustoosi


3. Lisää nämä artikkelit sivustoosi ilman ongelmia


4. Jaa sisältö ja artikkelit sosiaalisen median tilillesi.


5. Ajan myötä nämä alkuperäiset artikkelit indeksoidaan Googlessa ja muissa hakukoneissa, ja sivustosi julkaistaan ​​Internetissä.


6. Ja palkkana työsi palaa sivustoosi orgaanisena kävijänä.


Parhain terveisin


Emre Ata -sertifioitu Wix Trainer & Webmaster


  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )