• Emre Ata Wix Expert

Maak stap voor stap een website

Maak stap voor stap een website


Beste Website Builder


Moet je een website maken?


Hoe een website te maken? Als u ook een website nodig heeft voor verschillende doeleinden, zoals muziek, zaken, fotografie, ontwerper, online winkel, eten, restaurants, evenementen, accommodatie, zakelijke briefsjablonen voor websites zoals een portfolio, cv, wellness en beauty, bloggen en andere typen, waarom niet beginnen met het maken van het? Website beoordeling, eCommerce website builder


Wat is Wix?


Wix is ​​een website builder die miljoenen mensen van over de hele wereld bedient. Wix. com biedt de functies die geen enkele andere website-maker heeft. We willen dat je binnen een paar minuten professionele sites krijgt zonder enige ontwerp- of codeervaardigheden, gratis!Maak stap voor stap een website


HOE WORDT WIX GEBRUIKT?

Laten we in stappen zien hoe Wix een website kan maken.

Er zijn een paar eenvoudige stappen nodig om de webpagina in te stellen:


STAP 1.


Maak je Wix-account aan.

U kunt gratis rechtskomen in Wix! Gebruik bij het aanmelden altijd de e-mail die altijd bereikbaar is. Maak een sterk en veilig wachtwoord. U kunt dit werk binnen een paar minuten gedaan krijgen.


Stap 2.


Kies 'Nu starten' en ga op zoek naar een sjabloon naar keuze.

Aan de linkerkant kunt u de categorieën zien, u kunt die tool gebruiken om de meest geschikte sjabloon voor uw website te vinden.


Stap 3

Na het maken van een selectie, klik op 'Bewerken' en maak de gewenste edities. Voeg afbeeldingen toe of verwijder ze, breng de wijzigingen op de achtergrond aan, voeg video's met hoge resolutie toe, gebruik 3D-effecten, gebruik je HTML-code als je dat wilt.


Vervang de tekst door uw eigen inhoud.


Stap 4.


Maak als volgende stap uw domeinlink. Er zijn verschillende opties aan jou gegeven.

U kunt ook een Wix Premium-lidmaatschap aanschaffen voor nog mooiere en gebruiksvriendelijke functies.Wat zijn de functies van Wix?


We hebben honderden professionele en oogstrelende sjablonen voor uw gebruik

Onze ontwerpeditor is eenvoudig te gebruiken

U kunt uw professionele e-mailadres maken met de G Suite-service. En met deze stap kunt u uw professionaliteit aan uw klanten laten zien.


Met behulp van de Eventbrite-applicatie is het mogelijk om aankondigingen van mogelijke evenementen te maken.

U kunt het aantal bezoekers van de website bijhouden

Met de hulp van ShoutOut Email Service kunt u uw klanten op de hoogte stellen van uw nieuw uitgebrachte producten of nieuwe diensten.

Onze klanten kiezen nooit een andere website builder als ze de Wix out proberen. Dus, neem uw handen op het werk en maak uw creatieve webpagina's geschikt voor uw doeleinden met Wix!

Waar moeten we naar kijken bij het instellen van een domeinnaam?


* De domeinnaam moet een naam zijn die relevant is voor uw websitesector.


* Binnen de domeinnaam (-, +) zouden dergelijke tekens niet mogen voorkomen.


Ik wil een voorbeeld geven;


www. xx-website-builder.org (Dit is fout)


www. bestwebsitebuilder.org (dit is de juiste keuze)


Als u een persoonlijke website wilt maken, is het verstandiger een domeinnaam te kopen waar een artiest, arts of muzikant uw voor- en achternaam is.


Ik wil een voorbeeld geven


 www. emreata.com


Als uw website gerelateerd is aan een sector, zorg er dan voor dat u deze koopt in een domeinnaam die relevant is voor uw sector.


Ik wil een voorbeeld geven;


Neem deze webpagina, bijvoorbeeld www.bestwebsitebuilder.org. Wat is de relevantie van deze site? '' website builder '' En kijk naar de domeinnaam.


www. bestwebsitebuilder.org


Er is een sleutelwoord '' website builder '' in de domeinnaam.


Het vinden van een domein als dit heeft invloed op de positie van uw site op Google en andere zoekmachines. Wanneer een gebruiker op Google zoekt, vertrouwt hij eerder op de website waarop de relevante bedrijfsnaam staat.


Dat wil zeggen, u moet de website-domeinnaam identificeren in overeenstemming met deze voorwaarden.


* Nog een belangrijk punt. Uw websitedomein moet zo kort mogelijk zijn. Koop geen domeinnamen die te lang zijn. Uw domeinnaam kan een merknaam zijn. Het belangrijkste is de inhoud van de website. We zullen dit probleem in detail bespreken als de stap '' website content en SEO friendly website article ''.


Laten we nu naar stap 3 gaan met uw toestemming.


Stap 1


In deze stap moet u het meest geschikte website builderplatform kiezen. Ik stel voor dat je Wix persoonlijk gebruikt. Omdat over de hele wereld duizenden mensen zich aanmelden voor Wix. Wix-websitesjablonen worden gemaakt door 's werelds meest getalenteerde website-ontwerpers. Wix-websitesjablonen zijn volledig Google- en SEO-vriendelijk. En met de websitebouwer die u sleept en neerzet, kunt u eenvoudig uw website maken. Wix ADI (Wix artificial intelligence) applicatie recent ontwikkeld door Wix ingenieurs is een uitstekende tool.


U kunt zich abonneren op Wix door hier te klikken of door te klikken op de afbeeldingen start nu.


Hoe een website te maken

Maar als je nog steeds de methoden wilt uitproberen die ik je heb verteld met een andere websitebouwer, dan is dit jouw keuze.


Ja, als u de websitemaker heeft gekozen, gaan we naar stap 4


Stap 3


Het belangrijkste voor elke website is de domeinnaam van de website. We moeten het soort domeinnaam kiezen dat Google en andere zoekmachines waarderen.


Stap 1


U moet beslissen waar uw website over gaat. Omdat we de volledige substructuur van uw website moeten maken op een manier die relevant is voor de sector die u opgeeft. Wat is het doel van je website? Heb je dat aangegeven? Dan zijn we klaar voor stap 2!


NU ZIJN WIJ VAN START MET HET MAKEN VAN EEN WEBSITE!


Maak blogs die u geheel naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Promoot uw sociale media-accounts met een netwerkbalk waar u uw webpagina kunt opnemen en kans maakt om volgers te winnen.

Met de SEO Wizard kunt u eenvoudig uw webpagina in de zoekmachine vinden met behulp van de juiste zoekinhoud en zoekwoordzinnen.

Maak een opvallende mobiele app voor uw virtuele winkel en uw winkel

Hebben de mogelijkheid om bezoekers, klanten, leden van dezelfde plaats te beheren.

Breng uw diensten over uw reis op de hoogte door mooie e-mails over inhoud te maken.

Als u veel meer en veel mooiere, praktische functies wilt hebben, betaalt u eenvoudig, commissie-vrij met PayPal, creditcard contante opties.

Promoot uw site met Eventbrite en win meer bezoekers door uw activiteiten te delen via sociale media (Google, Facebook, etc.).

Wix.com helpt u bij alle problemen met 7/24 ondersteuning. Met ondersteuningsvideo's laat het u de eenvoudige manier zien om webpagina's stap voor stap te openen.

Ga nu naar Wix.com met de beste website builder en je hebt een goede kwaliteit en een prachtig ontworpen webpagina.


1. Voor welke sector zou u een website maken? Is het jouw persoonlijke website? Of is het een zakelijke website voor bedrijven? Of online winkel? Misschien een e-commerce website? Eerst moet je beslissen.


2. We moeten een goede domeinnaam vinden met betrekking tot de website. Maar door dit te doen, zullen we ons houden aan de regels van Google en andere zoekmachines.


3. We moeten de website builder kiezen die het beste bij ons past. Mijn aanbeveling is Wix. Waarom? Denk maar, je kwam met dit artikel op Google zoeken en deze website is gemaakt met Wix. Ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel


4. U moet zich abonneren op de website builder die het beste bij u past. Kies het meest geschikte website-pakket.


5. De volgende stap in deze stap is om een ​​SEO-vriendelijk, google-compliant websitesjabloon te kiezen dat het beste bij u past.


6. Na het selecteren van de websitesjabloon, moeten we een mooi logo hebben, dit logo zal nodig zijn voor de favicon.


7. We moeten de websitecategorieën bepalen.


8. En nog belangrijker, de SEO-instellingen van de website die moeten worden gemaakt nadat het websiteframe is gemaakt.


Lees deze stappen nu zorgvuldig en geduldig door. Ik zal mijn 7 jaar aan SEO-kennis met u delen.Waar moeten we naar kijken bij het instellen van een domeinnaam?* De domeinnaam moet een naam zijn die relevant is voor uw websitesector.* Binnen de domeinnaam (-,) zouden dergelijke merken niet mogen voorkomen.Ik wil een voorbeeld geven;www.xx-website-builder.org (Dit is verkeerd)


www.bestwebsitebuilder.org (Dit is de juiste keuze)Als u een persoonlijke website wilt maken, is het verstandiger een domeinnaam te kopen waar een artiest, arts of muzikant uw voor- en achternaam is.Ik wil een voorbeeld geven; www.emreata.comAls uw website gerelateerd is aan een sector, zorg er dan voor dat u deze koopt in een domeinnaam die relevant is voor uw sector.Ik wil een voorbeeld geven;Neem deze webpagina, bijvoorbeeld www.bestwebsitebuilder.org. Wat is de relevantie van deze site? '' website builder '' En kijk naar de domeinnaam.www.bestwebsitebuilder.orgEr is een sleutelwoord '' website builder '' in de domeinnaam.Het vinden van een domein als dit heeft invloed op de positie van uw site op Google en andere zoekmachines. Wanneer een gebruiker op Google zoekt, vertrouwt hij eerder op de website waarop de relevante bedrijfsnaam staat.


Dat wil zeggen, u moet de website-domeinnaam identificeren in overeenstemming met deze voorwaarden.* Nog een belangrijk punt. Uw websitedomein moet zo kort mogelijk zijn. Koop geen domeinnamen die te lang zijn. Uw domeinnaam kan een merknaam zijn. Het belangrijkste is de inhoud van de website. We zullen dit probleem in detail bespreken als de stap '' website content en SEO friendly website article ''.Laten we nu naar stap 3 gaan met uw toestemming.


Stap 1


In deze stap moet u het meest geschikte website builderplatform kiezen. Ik stel voor dat je Wix persoonlijk gebruikt. Omdat over de hele wereld duizenden mensen zich aanmelden voor Wix. Wix-websitesjablonen worden gemaakt door 's werelds meest getalenteerde website-ontwerpers. Wix-websitesjablonen zijn volledig Google- en SEO-vriendelijk. En met de websitebouwer die u sleept en neerzet, kunt u eenvoudig uw website maken. Wix ADI (Wix artificial intelligence) applicatie recent ontwikkeld door Wix ingenieurs is een uitstekende tool.


 


U kunt zich abonneren op Wix door hier te klikken of door te klikken op de afbeeldingen start nu.


Hoe een website te maken

Maar als je nog steeds de methoden wilt uitproberen die ik je heb verteld met een andere websitebouwer, dan is dit jouw keuze.


Ja, als u de websitemaker heeft gekozen, gaan we naar stap 4


Stap 2


 


Het belangrijkste voor elke website is de domeinnaam van de website. We moeten het soort domeinnaam kiezen dat Google en andere zoekmachines waarderen.


Stap 3


 


U moet beslissen waar uw website over gaat. Omdat we de volledige substructuur van uw website moeten maken op een manier die relevant is voor de sector die u opgeeft. Wat is het doel van je website? Heb je dat aangegeven? Dan zijn we klaar voor stap 2!


NU ZIJN WIJ VAN START MET HET MAKEN VAN EEN WEBSITE!


Stap 4


Kies het meest geschikte website-pakket


De websitebouwer die u in deze stap hebt gekozen, zal u vragen wat voor soort website u wilt gebruiken. Ik wil je Wix als voorbeeld laten zien.


Wix prijslijst

Hoe een website te maken met Wix ADI

De websitebouwer vraagt ​​u waar uw website over gaat voordat u uw website maakt. U kunt deze opties als volgt instellen.


* Persoonlijke website

* E-commerce & online winkel websites

* Websites voor het delen van video's

* Normale website

* Blog

* Een ander type website


Kies degene die bij u past uit deze opties.


De maker van de website biedt u de juiste opties op basis van de website. En deze opties zijn van invloed op de kosten van uw pakket.


Bijvoorbeeld;


Als u een website voor het delen van video's gaat maken, moet u een pakket kiezen met veel bandbreedte en opslagruimte. U kunt een beetje meer betalen voor dit type website.


Als u een virtuele winkel wilt maken, moet u kiezen voor een webpakket met hoge bandbreedte en e-commerce. U betaalt een andere vergoeding voor dit type website.


Als u een blogsite wilt maken, moet u opteren voor het Google- en SEO-vriendelijke website builder-pakket. U kunt een lagere betaling doen voor de blogsite.


Wix premium-pakketten zijn beschikbaar in onbeperkte bandbreedten.Laten we doorgaan met de volgende stap met uw toestemming


Stap 5


U zou een logo moeten hebben dat u het beste voor uw website vertegenwoordigt. U kunt hiervoor de Wix-logo-bouwer gebruiken.


Stap 6


In deze stap kiest u de SEO-vriendelijke websitesjablonen waarvan u denkt dat deze het meest geschikt zijn of die u bevallen.


Als ik een voorbeeld van Wix moet geven, geeft Wix je 3 opties.


1. Met Wix ADI (Wix artificial intelligence) kunt u een automatische website maken. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

De Wix ADI-toepassing vraagt ​​u om;


* Website naam


Hoe een website te maken met Wix ADI

* In welke sector is de website verwant (persoonlijke website of eCommerce?)


Hoe een website te maken met Wix ADI

* In welke sector is de website verwant (persoonlijke website of eCommerce?)


Hoe een website te maken met Wix ADI

* Website e-mailadres en andere informatie


* Website locatie


* Website sociale media accounts (Social media accounts zijn erg belangrijk, je website krijgt natuurlijke backlinks en social media signalen, we zullen het hebben over deze volgende stappen)


* Website-logo (Logo-selectie is belangrijk voor Wix ADI omdat Wix ADI logo-kleuren kan gebruiken bij het maken van uw websitesjabloon, maar als u dat niet doet, kunt u de kleur zelf kiezen.


En onze website klaar voor de montage!


U kunt uw website bewerken met de Wix ADI-pagina-editor


Nadat u de stappen hebt toegepast zoals u ziet in de afbeeldingen, hoeft u alleen maar te wachten tot uw website is gemaakt. Wix ADI maakt automatisch uw website en biedt u verschillende soorten websitesjablonen.


2. Gebruiksklare Website-sjablonen die Wix voor u heeft voorbereid


* Wix zal je opnieuw om informatie over je website vragen. Na het toepassen van deze informatie, zal uw tegenstander u de meest geschikte websjabloonopties bieden. U kunt bewerken door de website builder te slepen en neer te zetten.


U kunt kiezen uit deze websitesjablonen. U kunt deze websitesjablonen aanpassen met Wix Editor.


3. Maak een nieuwe website met een lege sjabloon

U kunt zelf een nieuwe website met een lege sjabloon maken. U gebruikt de Wix App Store in de Wix-editor om deze website te maken. Menu, paginalay-out en nog veel meer applicaties zijn hierLege sjablonen SEO vriendelijk

hoe je een website-categorie maakt


Stap 7Ja, nu is de website een van de belangrijkste punten voor de SEO-infrastructuur.


Categoriepagina's van uw website.Deze pagina's worden automatisch door Wix of een andere website builder aan u geleverd.


*Startpagina

*Over ons

*Contact

*Onze diensten

* Team

*Geschiedenis

* Gebruiksvoorwaarden en privacy


Dit gebied wordt gevormd.


Maar dat is het belangrijke punt.


Nadat u deze velden zorgvuldig hebt ingevuld, moet u relevante categorieën voor uw website maken.Ik wil een voorbeeld geven;Als uw website een online winkel is en u producten verkoopt, moet u pagina's, producten, winkels, vracht en vergelijkbare pagina's op uw website maken.


Als uw website een persoonlijke blogpagina is, moet u informatie over uw blog maken, relevante informatiecategorieën die u aan mensen hebt gegeven.Als uw website een persoonlijke website is, kunt u informatie over uzelf en uw talenten geven.


Als uw website gerelateerd is aan een bedrijf of bedrijfssector, moet u zeker categorieën voor uw servicegebieden maken.Als u buiten deze gebieden een website maakt, kunt u naar wens categorieën kiezen.


Waar moeten we op letten bij het maken van een categorie? Ik wil je laten zien.


'' Lees aandachtig en bekijk de afbeeldingen ''


In stap 7 moet u categoriepagina's voor uw website maken. Deze categorieën zijn erg belangrijk voor uw bedrijf.


Zoals je hebt gezien in de afbeeldingen


* Website-paginanaam


* Waar gaat de website over?


* trefwoorden op de trefwoorden op de website


* en vooral de URL-structuur van de website-pagina


Wees voorzichtig met dit punt. Volg deze stap bij het maken van uw website-paginaIk wil een voorbeeld geven;www.bestwebsitebuilder.org/how-to-create-a-website (dit is waar)www.bestwebsitebuilder.org/howto-crea-te-aweb-site (dit is fout)Bij het instellen van uw websitecategorieën en pagina's moet u goed letten op de juiste URL-extensie.


Nu onze website klaar is, is het tijd om uw SEO-informatie aan u te presenteren.


Sleutel van Website SEO-instellingen

Nu presenteer ik de sleutel tot het maken van websites die veel verkeer ontvangen


Wat moeten we doen nadat het maken van de website is voltooid? Iedereen wil websites hebben die het meeste verkeer van zijn of haar zoekmachines genereren in gerelateerde zoekwoorden.


De stappen die we moeten volgen om dit te bereiken zijn;


* Het vinden van de meest gezochte trefwoorden in zoekmachines en het schrijven van artikelen over deze sleutelwoorden


* Originele en unieke inhoud

* Deel webpagina's en nieuwe inhoud op sociale media

* Om alt-tags toe te voegen aan afbeeldingen en afbeeldingen op uw website

* Gebruik Google Adwords en sociale advertenties als u een budget heeft

* Maak een account voor al uw social media-platforms voor uw website


* U moet het Google Mijn Bedrijf-account openen


* En bonus SEO-tips


Dit zijn precies wat u moet doen;


* Het vinden van de meest gezochte trefwoorden in zoekmachines en originele inhoud


Maak een Google Adwords-account door hier te klikken !. Doe dit zelfs als u geen advertentiebudget heeft. Gebruik de trefwoordplanner van Google AdWords. Typ uw websitenaam en selecteer de categorie van uw site. Google-trefwoordenplanner biedt u de meest gezochte sleutelzinnen die betrekking hebben op uw segment.


In deze sectie identificeert u de meest gezochte woorden en de zoekpercentages.


Bereid de artikelen dan voor op 300 en 2000 woordintervallen die relevant zijn voor deze zoekwoorden. Gebruik het trefwoord bij het schrijven van een artikel meerdere keren in het artikel.


Gebruik geen kopieerinhoud. Omdat Google nooit van gestolen geschriften en kopie-inhoud houdt. Uw website kan op zeer slechte locaties in de ranglijst van Google terechtkomen.


De eerste 160 woorden zijn erg belangrijk bij het schrijven van SEO-vriendelijke artikelen. Schrijf het trefwoord minstens één keer aan het begin van de tekst.


De titel van je artikel is erg belangrijk. Geef altijd het trefwoord in de titel door


Voeg video en afbeeldingen toe aan het onderwerp in relatie tot het onderwerp.


* Deel webpagina's en nieuwe inhoud op sociale media


* Alt-teksten toevoegen aan afbeeldingen en afbeeldingen op uw website


 Om alt-tags toe te voegen aan afbeeldingen en afbeeldingen op uw website

* U moet het Google Mijn Bedrijf-account openen voor meer verkeer! Klik hier en maak uw account aanOpen uw Google Mijn zakelijke account en wanneer u inhoud aan uw website toevoegt, deelt u deze in het gedeelte 'Plaatsen' van mijn bedrijf


* En bonus SEO-tips voor uw website

Normaal gesproken zou u '' fetch as google '' moeten gebruiken wanneer u nieuwe inhoud aan uw website toevoegt. Maar Wix heeft een applicatie ontwikkeld voor gebruikers die dit automatisch doen. De naam van deze applicatie is '' Wix Seo Wizard '', zodat je een SEO-expert op je website kunt worden.Wix Seo-wizard scant uw hele website zodra u uw website hebt voltooid. Wix SEO wizard stuurt de sitemap automatisch naar Google!


Hoe wix seo wizard te gebruiken

En de website SEO zal u de ontbrekende dingen laten zien. Door de stappen te volgen kunt u deze SEO-missing voltooien en stijgen in Google rank!


Wix Seo Wizard-applicatie is gratis voor premium gebruikers!


Hoe ons te werken Wix Seo Wizard klikt hier en begint te leren!


Vergeet ten slotte niet om uw website-URL in te dienen bij andere zoekmachines na het voltooien van uw site


Hoe Wix SEO wizard te gebruiken


verzend uw website-URL naar andere zoekmachines


Ja, we zijn eindelijk zover. Ik verzeker u dat als u al deze stappen uitvoert, u een goede website kunt maken. Hoe een website te maken Als u een vraag wilt stellen, kunt u altijd contact met mij opnemen. Tot ziens in het volgende artikel.


Vang de toekomst! Maak een website met Wix ADI!

Je kunt Wix Ceo's Avixi Abrahami's Wix ADI introductievideo bekijken.


Vergeet alsjeblieft niet!


Stel je voor dat je website een plant is. Volg deze stappen

 


1. Dit is uw website


2. Deze planten zijn de originele artikelen die u hebt voorbereid voor uw website


3. Je zou deze artikelen zonder problemen aan je website moeten toevoegen


4. Deel uw inhoud en artikelen op uw sociale media-accounts.


5. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen deze originele artikelen worden geïndexeerd op Google en andere zoekmachines en uw website zal worden vrijgegeven op het internet.


6. En als beloning, zal uw werk terugkomen op uw website als een organische bezoeker.


Vriendelijke groeten


Emre Ata gecertificeerd Wix Trainer & Webmaster
  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )