• Emre Ata Wix Expert

Miten tehdä sivusto ylläpitoon ja huoltoon?

Miten tehdä sivusto ylläpitoon ja huoltoon?


Wixin kautta yli 131 miljoonaa ihmistä kantaa liiketoimintansa Internetiin. Wix tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda SEO-ystävällinen sivusto nopeimmalla ja käytännöllisellä tavalla. Voit tarjota huoltoa tai palvelua mihin tahansa sektoriin ja tarvitset verkkosivuston. Miten saan Googlessa verkkosivuston, joka löytyy ensimmäisiltä sivuilta? Tässä artikkelissa tarkastelemme tätä asiaa. Lue, miten voit luoda WWW-sivuston ylläpitoon tai huoltoon. Huomaa, että sinun ei tarvitse tietää koodia, jonka avulla voit luoda Web-sivustosi Wixillä, voit määrittää Web-sivuston, koska se luo sosiaalisen median tilin vetämällä ja pudottamalla. Voit integroida sosiaalisen median tilisi helposti sivustoosi. Verkkosivusto miten kuvien ja videoiden kerronta. Tee oma verkkosivusto.Miten tehdä sivusto ylläpitoon ja huoltoon?Seuraavassa on muutamia aloja, joilla voit luoda Wixin ylläpitoon tai palveluun liittyviä sivustoja.

Rakennusyrityksen verkkosivusto

Carpenterin verkkosivusto

Lasinpyyhintäyhtiön verkkosivusto

Lattiatyöt

Autotallin verkkosivusto

Laivayhtiön verkkosivusto

Kotisivun parantaminen

Korjaajalle tarkoitettu sivusto

Super-huolintayrityksen verkkosivusto

Putkimiehen verkkosivusto

Siivouspalvelu

Mattojen pesu ja puhdistus

Lukkosepän verkkosivusto

Puhdistus yrityksen verkkosivuilla

Kuivapesupalvelu

Sisustusalan yrityksen verkkosivu

Autopesulapalvelu

Auto Repair Shopin verkkosivusto


Voit helposti luoda verkkosivuston muihin huolto- ja huoltopalveluihin kuin näihin aloihin. Sinun tarvitsee vain luoda verkkosivusto, jossa on Wix ADI (Wix-keinotekoinen suunnittelutiedosto) tai muokkaa Wixin valmiita verkkosivustomalleja. Wix tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda verkkosivustoja, joissa on kaksi vaihtoehtoa arvostetuille käyttäjillesi.


Nyt opitaan tämä askel askeleelta.


1. Wix ADI (Wix-keinotekoinen suunnittelutiedosto) luo huolto- ja huoltopalveluiden verkkosivustoa.30 sekunnin kuluttua Wix-tilaaja, kun valitset Wix ADI: n verkkosivuilla, Wix-järjestelmä kysyy sinulta tietoja. Sinun on kirjoitettava nämä tiedot pyydettäessä. Sitten voit luoda sivustosi painamalla yhtä näppäintä. Voit tulla Wix-tilaajaksi klikkaamalla tästä.


Esimerkki verkkosivuston asennuksesta;


Kyllä, olemme luoneet verkkosivustomme Wix ADI: llä automaattisesti.2. Luo valmis verkkosivusto Wix-editorilla

  • Wix-editorin avulla voit kääntää Wix-sivuston suunnitteluryhmän luomia valmiita verkkosivustomalleja kohdemaan kielelle muutamassa minuutissa. Voit saada sivun Googlesta tekemällä sivustosi SEO-asetukset vaiheittain.


Esimerkiksi putkimiehen verkkosivuston asentaminen;


Wixin kanssa on niin helppo luoda huolto- ja huolto-sivusto.


Jos haluat, että sivustosi ja liiketoimintasi ovat Googlen ensimmäisillä sivuilla, suosittelemme, että luot Google-yritysrekisterin. Näin sivustosi näkyy Googlen ensimmäisten hakujen ensimmäisellä sivulla. Voit napsauttaa tätä, jos haluat rekisteröidä yritykseni Googlessa.


Wix-sivustolla luodun web-sivuston SEO-asetusten tekeminen on melko yksinkertaista. Wix SEO -toiminnon avulla verkkosivujen sivujen luomisen jälkeen näet kaikki puutteet tekemällä pienen skannauksen. Viimeisessä vaiheessa voit lähettää sivustosi Googlelle.


Web-sivuston hinnat


Voit käyttää 2 vuoden, 1 vuoden tai kuukausittaisia ​​maksuvaihtoehtoja Wix-sivuston omistamiseen. Kun olet luonut Web-sivuston, sinun on oltava verkkotunnus. Jos suoritat vuosittaisen maksun, Wix-järjestelmä antaa sinulle yhden vuoden vapaan verkkotunnuksen. Lisäksi Google Adwordsin voucher, jonka arvo on 100 dollaria, on jälleen lahja sinulle. Huomaa, että kun ostat Wix-premium-paketin, sinulla on oikeus 14 päivän kokeilujaksoon. 14 päivän kuluessa voit peruuttaa maksun milloin tahansa.

Voit tilata Wixin 30 sekunnin kuluessa napsauttamalla tätä. Voit myös napsauttaa kuvaa.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )