• Emre Ata Wix Expert

Si të bëhet faqja e internetit për mirëmbajtje dhe shërbim?

Si të bëhet faqja e internetit për mirëmbajtje dhe shërbim?


Me Wix, më shumë se 131 milion njerëz në mbarë botën kryejnë biznesin e tyre në internet. Wix u ofron përdoruesve mundësinë për të krijuar një faqe interneti miqësore me SEO në mënyrën më të shpejtë dhe më praktike. Ju mund të ofroni mirëmbajtje ose shërbim për çdo sektor dhe keni nevojë për një faqe interneti. Pra, si mund të gjej një faqe interneti në Google që mund të gjendet në faqet e para? Në këtë artikull ne do të shqyrtojmë këtë çështje. Mësoni si të krijoni një faqe interneti për mirëmbajtje ose shërbim. Ju lutem vini re, ju nuk keni nevojë të dini coding për të krijuar faqen tuaj me Wix, ju mund të krijoni faqen tuaj të internetit si ajo krijon llogarinë e mediave sociale me metodën drag and drop. Ju mund të integroni lehtësisht llogaritë tuaja të mediave sociale në faqen tuaj te internetit. Faqen e internetit si të imazhit dhe transmetimit të videove. Bëni faqen tuaj të internetit.Si të bëhet faqja e internetit për mirëmbajtje dhe shërbim?Këtu janë disa sektorë ku mund të krijoni faqet e internetit për mirëmbajtje ose shërbim me Wix;

Website për kompaninë e ndërtimit

Faqja e internetit për zdrukthëtar

Faqen e internetit për kompaninë e pastrimit të xhamave

Website për punë dyshemeje

Website për garazhin e makinave

Website për kompaninë e anijeve

Faqja e internetit për përmirësimin e shtëpisë

Faqja e internetit për riparuesin

Faqja e internetit për kompaninë forwarding super mallrave

Website për hidraulik

Web site për shërbimin e pastrimit

Website për larje dhe pastrim të qilimave

Faqja e internetit për Bravëndreqës

Pastrimi i faqes së kompanisë

Web site për pastrimin e thatë

Faqja e internetit të kompanisë së dekorimit në shtëpi

Faqja e internetit për shërbimin e larjes së makinave

Faqja e internetit për Auto Repair Shop


Ju lehtë mund të krijoni një faqe interneti për çdo mirëmbajtje dhe shërbim tjetër përveç atyre sektorëve. Të gjithë ju duhet të bëni është të krijoni një faqe interneti me Wix ADI (Wix inteligjencë artificiale të dizajnit) ose të redaktoni modele të gatshme të internetit të Wix. Wix ju ofron mundësi të krijoni faqet e internetit me 2 opsione për përdoruesit tuaj me famë.


Tani le të mësojmë këtë hap pas hapi.


1. Wix ADI (Wix inteligjencën artificiale të dizajnit) për të krijuar faqe të mirëmbajtjes dhe shërbimit.Pas 30 sekondash parapagues Wix, kur zgjedh Wix ADI me instalimin e faqes, sistemi Wix do t'ju kërkojë për disa informacione. Ju duhet ta shkruani këtë informacion sipas kërkesës. Pastaj, mund të krijoni faqen tuaj duke shtypur një çelës të vetëm. Ju mund të bëheni pajtimtar Wix duke klikuar këtu.


Shembull instalimi i faqes;


Po, ne kemi krijuar faqen tonë të internetit me Wix ADI automatikisht.2. Krijo një website të gatshëm me redaktorin Wix


Me Wix Editor, mund të përktheni template të gatshme të internetit të krijuara nga ekipi i dizajnimit të faqes Wix në gjuhën e vendit të synuar brenda disa minutave. Ju mund të keni faqe në Google duke bërë parametrat SEO të faqes suaj hap pas hapi.


Për shembull, instalimi i një uebsajt hidraulik;


Është kaq e lehtë për të krijuar një faqe të mirëmbajtjes dhe shërbimit me Wix.


Nëse doni që faqja juaj dhe biznesi të jenë në faqet e para në Google, ju rekomandojmë që të krijoni një regjistër biznesi në Google. Në këtë mënyrë faqja juaj do të shfaqet në faqen e parë në kërkimet lokale të Google. Ju mund të klikoni këtu për të regjistruar llogarinë time të Google.


Bërja e cilësimeve SEO për web site që keni krijuar me Wix është mjaft e thjeshtë. Me magjistarin Wix SEO, pas krijimit të faqeve në faqen e internetit, mund të shihni të gjitha mangësitë tuaja duke bërë një skanim të vogël. Në hapin e fundit, mund të dërgoni faqen tuaj në Google.


Çmimet në ueb faqe


Ju mund të përdorni opsione 2-vjeçare, 1-vjeçare ose mujore për të zotëruar një faqe interneti Wix. Pasi të krijoni një faqe interneti, duhet të keni një domen. Nëse bëni një pagesë vjetore, sistemi Wix do t'ju japë një vit të domain falas. Gjithashtu, vauçeri Google Adwords me vlerë 100 $ është përsëri një dhuratë për ju. Ju lutem vini re se kur bleni një paketë Premium Wix, ju keni të drejtë për një periudhë prove 14-ditore. Brenda 14 ditëve, mund ta tërheqësh pagesën në çdo kohë.

Për tu abonuar në Wix në 30 sekonda, kliko këtu. Ose mund të klikoni mbi imazhin.

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )