• Emre Ata Wix Expert

Skapa en webbplats steg för steg

Skapa en webbplats steg för steg


Bästa webbplatsbyggare


Behöver du göra en hemsida?


Hur skapar man en webbplats? Om du också behöver en hemsida för olika ändamål som musik, företag, fotografi, designer, webbutik, mat, restauranger, evenemang, boende, affärsbrev webbplatsmallar som en portfölj, CV eller CV, wellness och skönhet, bloggar , och andra typer, varför inte börja skapa den? Webbsida recension, eCommerce webbplats byggare


Vad är Wix?


Wix är en webbplatsbyggare som betjänar miljontals människor från hela världen. Wix. com erbjuder funktioner som ingen annan webbplats maker gör. Vi vill att du ska få professionella webbplatser på några minuter utan någon form av design eller kodning, utan kostnad!


HUR DU ANVÄNDER WIX?


Låt oss se hur du använder Wix för att skapa en webbplats.

Det krävs några enkla steg för att ställa upp webbsidan:Skapa en webbplats steg för steg


STEG 1.


Skapa ditt Wix-konto.

Du kan anmäla dig till Wix gratis direkt! När du registrerar dig, använd det e-postmeddelande som alltid kan nås. Skapa ett starkt och säkert lösenord. Du kan få detta arbete på bara några minuter.


Steg 2.


Välj "Start nu" och börja leta efter en mall av ditt val.

På vänster sida kan du se kategorierna, du kan använda verktyget för att hitta den mest lämpliga mallen för din webbplats.


Steg 3

Efter att ha gjort ett val klickar du på "Redigera" och gör eventuella utgåvor du vill ha. Lägg till eller ta bort några bilder, gör ändringarna i bakgrunden, lägg till högupplösta videor, använd 3D-effekter, använd din HTML-kod om du vill.


Byt ut texten med ditt eget innehåll.


Steg 4.


Som nästa steg att göra, få din domänlänk. Det finns olika alternativ som ges till dig.

Du kan också köpa ett Wix Premium-medlemskap för att ha vackrare och lättanvända funktioner.

Vilka är funktionerna i Wix?


Vi har hundratals professionella och ögonblickliga mallar för din användning

Vår designredigerare är enkel att använda

Du kan skapa din professionella e-postadress med G Suite-tjänsten. Och med det här steget kan du visa din professionlighet till dina kunder.


Med hjälp av Eventbrite-applikationen är det möjligt att göra meddelanden om eventuella händelser.

Du kan hålla koll på antalet besökare på webbplatsen

Med hjälp av ShoutOut Email Service kan du få dina kunder meddelade om dina nyligen släppta produkter eller nya tjänster.

Våra kunder väljer aldrig någon annan webbplatsbyggare när de försöker Wix ut. Så få händerna på jobbet och gör dina kreativa webbsidor som passar dina syften med Wix!

Vad ska vi titta på när du ställer in ett domännamn?


* Domännamnet ska vara ett namn som är relevant för din webbplats sektor.


* Inom domännamnet (-, +) borde det inte finnas några sådana märken.


Jag vill ge ett exempel;


www. xx-website-builder.org (Detta är fel)


www. bestwebsitebuilder.org (Detta är rätt val)


Om du vill skapa en personlig webbplats skulle det vara mer vettigt att köpa ett domännamn där en artist, doktor eller musiker är ditt namn och efternamn.


Jag vill ge ett exempel


 www. emreata.com


Om din webbplats är relaterad till någon sektor, var noga med att köpa den i ett domännamn som är relevant för din sektor.


Jag vill ge ett exempel;


Vänligen ta denna webbsida, till exempel www.bestwebsitebuilder.org. Vad är relevansen av denna webbplats? '' website builder '' Och titta på domännamnet.


www. bestwebsitebuilder.org


Det finns ett sökord '' webbplatsbyggare '' i domännamnet.


Att hitta en domän som den här påverkar din webbplats rankning på Google och andra sökmotorer. När en användare söker på Google, är de mer benägna att lita på webbplatsen där det aktuella branschnamnet är beläget.


Det vill säga, du bör identifiera webbplatsens domännamn i enlighet med dessa villkor.


* En annan viktig punkt. Din webbplatsdomän ska vara så kort som möjligt. Köp inte domännamn som är för långa. Ditt domännamn kan vara ett varumärke. Det viktiga är webbplatsens innehåll. Vi kommer att undersöka denna fråga i detalj som webbplatsens innehåll och SEO-vänliga webbplatsartikel.


Låt oss nu gå till steg 3 med ditt tillstånd.


Steg 1


I det här steget bör du välja den mest lämpliga webbplatsbyggareplattformen. Jag föreslår att du personligen använder Wix. För över hela världen, varje minut pratar tusentals människor på Wix. Wixs webbplatskartor skapas av världens mest begåvade webbdesigners. Wix webbplats mallar är helt Google och SEO vänliga. Och med drag-och-släpp-webbplatsbyggaren kan du enkelt skapa din webbplats. Wix ADI (Wix artificiell intelligens) applikation som nyligen utvecklats av Wix-ingenjörer är ett utmärkt verktyg.


Du kan prenumerera på Wix genom att klicka här eller genom att klicka på bilderna starta nu.


Hur man skapar en webbplats

Men om du fortfarande vill pröva de metoder som jag har sagt till dig med en annan webbplatsbyggare är detta ditt val.


Ja, om du har valt webbplatsbyggaren, låt oss gå till steg 4


Steg 3


Det viktigaste för varje webbplats är webbplatsens domännamn. Vi måste välja vilken typ av domännamn som Google och andra sökmotorer värderar.


Steg 1


Du bör bestämma vad din webbplats handlar om. Eftersom vi måste skapa hela understrukturen på din webbplats på ett sätt som är relevant för den sektor du specificerar. Vad är ditt webbplatsmål? Har du specificerat det? Då är vi redo för steg 2!


NU, vi börjar med att göra en hemsida!


Skapa bloggar som du kan anpassa helt efter eget gottfinnande.

Främja dina sociala medier konton med en nätverksfält där du kan inkludera din webbsida och få chansen att vinna efterföljare.

Med SEO Wizard, gör det enkelt att hitta din webbsida på sökmotorn med hjälp av lämpligt sökinnehåll och sökordsfraser.

Skapa en iögonfallande mobilapp för din virtuella butik och din butik

Har möjlighet att hantera besökare, kunder, medlemmar från samma plats.

Meddela dina tjänster om din resa genom att skapa vackra innehållsemail.

Om du vill ha mycket mer och mycket vackrare, praktiska funktioner, betala enkelt, utan provision med PayPal, kreditkortsoptioner.

Främja din webbplats med Eventbrite och få fler besökare genom att dela dina aktiviteter på sociala medier (Google, Facebook, etc.).

Wix.com hjälper dig med alla problem med 7/24 support. Med supportvideor visar det dig det enkla sättet att öppna webbsidan steg för steg.

Nu, kom till Wix.com med den bästa webbplatsbyggaren och du har en bra kvalitet och vackert utformad webbsida.


1. Vilken sektor skulle du skapa en webbplats för? Är det din personliga hemsida? Eller är det en företagsrelaterad företagswebbplats? Eller webbutik? Kanske en e-handelswebbplats? Först måste du bestämma.


2. Vi måste hitta ett bra domän relaterat till webbplatsen. Men i så fall kommer vi att följa reglerna för Google och andra sökmotorer.


3. Vi borde välja den webbplatsbyggare som bäst passar oss. Min rekommendation är Wix. Varför? Tänk bara, du kom upp med den här artikeln på Google-sökning och den här webbplatsen skapades med Wix. Jag tror du förstår vad jag menar


4. Du borde prenumerera på den webbplatsbyggare som bäst passar dig. Välj det mest lämpliga webbplatspaketet.


5. Nästa steg i detta steg är att välja en SEO-vänlig, google-kompatibel webbplatsmall som passar dig bäst.


6. Efter att ha valt webbplatsmallen måste vi ha en bra logotyp, den här logotypen är nödvändig för favicon.


7. Vi måste bestämma webbplatskategorierna.


8. Och viktigast av allt är att webbplatsens SEO-inställningar som ska göras efter webbplatsens ram skapas.


Du bör nu läsa dessa steg noggrant och tålmodigt. Jag kommer att dela mina 7 års SEO-kunskap med dig.Vad ska vi titta på när du ställer in ett domännamn?* Domännamnet ska vara ett namn som är relevant för din webbplats sektor.* Inom domännamnet (-,) ska det inte finnas några sådana märken.Jag vill ge ett exempel;www.xx-website-builder.org (Detta är fel)


www.bestwebsitebuilder.org (Detta är rätt val)Om du vill skapa en personlig webbplats skulle det vara mer vettigt att köpa ett domännamn där en artist, doktor eller musiker är ditt namn och efternamn.Jag vill ge ett exempel; www.emreata.comOm din webbplats är relaterad till någon sektor, var noga med att köpa den i ett domännamn som är relevant för din sektor.Jag vill ge ett exempel;Vänligen ta denna webbsida, till exempel www.bestwebsitebuilder.org. Vad är relevansen av denna webbplats? '' website builder '' Och titta på domännamnet.www.bestwebsitebuilder.orgDet finns ett sökord '' webbplatsbyggare '' i domännamnet.Att hitta en domän som den här påverkar din webbplats rankning på Google och andra sökmotorer. När en användare söker på Google, är de mer benägna att lita på webbplatsen där det aktuella branschnamnet är beläget.


Det vill säga, du bör identifiera webbplatsens domännamn i enlighet med dessa villkor.* En annan viktig punkt. Din webbplatsdomän ska vara så kort som möjligt. Köp inte domännamn som är för långa. Ditt domännamn kan vara ett varumärke. Det viktiga är webbplatsens innehåll. Vi kommer att undersöka denna fråga i detalj som webbplatsens innehåll och SEO-vänliga webbplatsartikel.Låt oss nu gå till steg 3 med ditt tillstånd.


Steg 1


I det här steget bör du välja den mest lämpliga webbplatsbyggareplattformen. Jag föreslår att du personligen använder Wix. För över hela världen, varje minut pratar tusentals människor på Wix. Wixs webbplatskartor skapas av världens mest begåvade webbdesigners. Wix webbplats mallar är helt Google och SEO vänliga. Och med drag-och-släpp-webbplatsbyggaren kan du enkelt skapa din webbplats. Wix ADI (Wix artificiell intelligens) applikation som nyligen utvecklats av Wix-ingenjörer är ett utmärkt verktyg.


 


Du kan prenumerera på Wix genom att klicka här eller genom att klicka på bilderna starta nu.


Hur man skapar en webbplats

Men om du fortfarande vill pröva de metoder som jag har sagt till dig med en annan webbplatsbyggare är detta ditt val.


Ja, om du har valt webbplatsbyggaren, låt oss gå till steg 4


Steg 2


 


Det viktigaste för varje webbplats är webbplatsens domännamn. Vi måste välja vilken typ av domännamn som Google och andra sökmotorer värderar.


Steg 3


 


Du bör bestämma vad din webbplats handlar om. Eftersom vi måste skapa hela understrukturen på din webbplats på ett sätt som är relevant för den sektor du specificerar. Vad är ditt webbplatsmål? Har du specificerat det? Då är vi redo för steg 2!


NU, vi börjar med att göra en hemsida!


Steg 4


Välj det mest lämpliga webbplatspaketet


Den webbplatsbyggare du har valt i det här steget kommer att fråga dig vilken typ av webbplats du vill använda. Jag vill visa dig Wix som ett exempel.


Wix prislista

Så här skapar du en webbplats med Wix ADI

Webbplatsbyggaren frågar dig vad din webbplats om är innan du skapar din webbplats. Du kan ställa in dessa alternativ enligt följande.


* Personlig hemsida

* E-handel och webbutik webbplatser

* Videodelning webbplatser

* Normal webbplats

* Blog

* En annan typ av webbplats


Välj den som passar dig från dessa alternativ.


Webbplatsskaparen kommer att ge dig lämpliga alternativ enligt webbplatsen. Och dessa alternativ påverkar kostnaden för ditt paket.


Till exempel;


Om du ska skapa en webbplats för videodelning ska du välja ett paket som har mycket bandbredd och lagringsutrymme. Du kan betala lite mer för denna webbplatstyp.


Om du vill skapa en virtuell butik bör du välja högbandbredd och e-handelspaket. Du betalar en annan avgift för denna webbplatstyp.


Om du vill skapa en blogg webbplats, bör du välja Google och SEO-vänliga webbplats byggare paket. Du kan göra en lägre betalning på bloggen.


Wix premiumpaket finns i obegränsad bandbreddstorlek.Låt oss fortsätta med nästa steg med ditt tillstånd


Steg 5


Du bör ha en logotyp som bäst representerar dig för din webbplats. Du kan använda Wix-logotypen för detta.


Steg 6


I det här steget bör du välja de SEO-vänliga webbplatsmallarna som du tycker är mest lämpliga eller som du vill.


Om jag måste ge ett exempel på Wix kommer Wix att ge dig 3 alternativ.


1. Med Wix ADI (Wix artificial intelligence) kan du skapa en automatisk webbplats. Det är enkelt och enkelt att använda.

Wix ADI-ansökan ber dig att;


* Webbsida namnSå här skapar du en webbplats med Wix ADI

* Vilken sektor är webbplatsen relaterad till (Personlig webbplats eller e-handel?)


Så här skapar du en webbplats med Wix ADI

* Webbsida e-postadress och annan information


* Webbplatsen


* Webbplats sociala medier konton (Sociala medier konton är mycket viktiga, din webbplats kommer att få naturliga backlinks och sociala medier signaler, vi kommer att prata om dessa nästa steg)


* Webbplatslogotyp (Logotypval är viktigt för Wix ADI eftersom Wix ADI kan använda logotypsfärger medan du skapar din webbplatskabel, men om du inte gör det kan du själv välja färg.


Och vår hemsida redo för redigering!


Du kan redigera din webbplats med Wix ADI-sidredigerare


När du har tillämpat stegen som du ser på bilderna behöver du bara vänta på att din webbplats ska skapas. Wix ADI skapar automatiskt din webbplats och erbjuder dig olika typer av webbplatskartor.


Steg 4


Välj det mest lämpliga webbplatspaketet


Den webbplatsbyggare du har valt i det här steget kommer att fråga dig vilken typ av webbplats du vill använda. Jag vill visa dig Wix som ett exempel.


Wix prislista

Så här skapar du en webbplats med Wix ADI

Webbplatsbyggaren frågar dig vad din webbplats om är innan du skapar din webbplats. Du kan ställa in dessa alternativ enligt följande.


* Personlig hemsida

* E-handel och webbutik webbplatser

* Videodelning webbplatser

* Normal webbplats

* Blog

* En annan typ av webbplats


Välj den som passar dig från dessa alternativ.


Webbplatsskaparen kommer att ge dig lämpliga alternativ enligt webbplatsen. Och dessa alternativ påverkar kostnaden för ditt paket.


Till exempel;


Om du ska skapa en webbplats för videodelning ska du välja ett paket som har mycket bandbredd och lagringsutrymme. Du kan betala lite mer för denna webbplatstyp.


Om du vill skapa en virtuell butik bör du välja högbandbredd och e-handelspaket. Du betalar en annan avgift för denna webbplatstyp.


Om du vill skapa en blogg webbplats, bör du välja Google och SEO-vänliga webbplats byggare paket. Du kan göra en lägre betalning på bloggen.


Wix premiumpaket finns i obegränsad bandbreddstorlek.Låt oss fortsätta med nästa steg med ditt tillstånd


Steg 5


Du bör ha en logotyp som bäst representerar dig för din webbplats. Du kan använda Wix-logotypen för detta.


Steg 6


I det här steget bör du välja de SEO-vänliga webbplatsmallarna som du tycker är mest lämpliga eller som du vill.


Om jag måste ge ett exempel på Wix kommer Wix att ge dig 3 alternativ.


1. Med Wix ADI (Wix artificial intelligence) kan du skapa en automatisk webbplats. Det är enkelt och enkelt att använda.

Wix ADI-ansökan ber dig att;


* Webbsida namn


Så här skapar du en webbplats med Wix ADI

* Vilken sektor är webbplatsen relaterad till (Personlig webbplats eller e-handel?)


Så här skapar du en webbplats med Wix ADI

* Webbsida e-postadress och annan information


* Webbplatsen


* Webbplats sociala medier konton (Sociala medier konton är mycket viktiga, din webbplats kommer att få naturliga backlinks och sociala medier signaler, vi kommer att prata om dessa nästa steg)


* Webbplatslogotyp (Logotypval är viktigt för Wix ADI eftersom Wix ADI kan använda logotypsfärger medan du skapar din webbplatskabel, men om du inte gör det kan du själv välja färg.


Och vår hemsida redo för redigering!


Du kan redigera din webbplats med Wix ADI-sidredigerare


När du har tillämpat stegen som du ser på bilderna behöver du bara vänta på att din webbplats ska skapas. Wix ADI skapar automatiskt din webbplats och erbjuder dig olika typer av webbplatskartor.


2. Ready-USE Website mallar som Wix har förberett för dig


* Wix kommer att fråga dig om din webbplats igen. När du har tillämpat den här informationen kommer din motståndare att ge dig de lämpligaste alternativen för webbplatsmallar. Du kan redigera genom att dra och släppa webbplatsbyggare.


Du kan välja bland dessa webbplatskartor. Du kan anpassa dessa webbplatskartor med Wix Editor.


3. Skapa en ny webbplats med en tom mall

Du kan skapa en ny webbplats med en tom mall själv. Du kommer att använda Wix App Store i Wix-redigeraren för att skapa denna webbplats. Meny, sidlayout och många fler applikationer finns härBlanka mallar SEO-vänliga

hur man skapar webbkategori


Steg 7Ja, nu är webbplatsen en av de viktigaste punkterna för SEO-infrastrukturen.


Kategori sidor på din webbplats.Dessa sidor kommer automatiskt att ges till dig av Wix eller en annan webbplatsbyggare.


*Hemsida

*Om oss

*Kontakta

*Våra tjänster

* Team

*Historia

* Användarvillkor och integritet


Detta område kommer att bildas.


Men det är den viktiga punkten.


Efter noggrann fyllning i dessa fält måste du skapa relevanta kategorier för din webbplats.Jag vill ge ett exempel;Om din webbplats är en webbutik, och om du säljer produkter måste du skapa sidor, produkter, butiker, frakt och liknande sidor på din webbplats.


Om din webbplats är en personlig bloggsida, bör du skapa information om din blogg, relevanta kategorier av information som du har gett folk.Om din webbplats är en personlig webbplats kan du ge information om dig själv och dina talanger.


Om din webbplats är relaterad till ett företags eller näringsliv, bör du definitivt skapa kategorier för dina serviceområden.Om du skapar en webbplats utanför dessa områden kan du välja kategorier som du vill.


Vad ska vi nu uppmärksamma när vi skapar en kategori? Jag vill visa dig.


'' Var god läs noga och granska bilderna ''


I steg 7 måste du skapa kategori sidor för din webbplats. Dessa kategorier är mycket viktiga för ditt företag.


Som du har sett på bilderna


* Webbsida sidnamn


* Vad är webbplatsens sida om?


* webbplats nyckelord sida nyckelord


* och viktigast av webbplatsens webbadressstruktur


Var mycket försiktig med denna punkt. Vänligen följ detta steg när du skapar din hemsidaJag vill ge ett exempel;www.bestwebsitebuilder.org/how-to-create-a-website (detta är sant)www.bestwebsitebuilder.org/howto-crea-te-aweb-site (detta är fel)När du ställer in dina hemsidor och sidor bör du noggrant uppmärksamma rätt webbadressförlängning.


Nu när vår hemsida är klar är det dags att presentera din SEO-information för dig.


Nyckeln till webbplatsens SEO-inställningar

Nu presenterar jag nyckeln till att skapa webbplatser som får mycket trafik


Vad behöver vi göra när webbplatsens skapande är färdig? Alla vill ha webbplatser som får mest trafik från sina sökmotorer i relaterade sökord.


Stegen vi behöver följa för att uppnå detta är:


* Hitta de mest sökta sökord i sökmotorer och skriva artiklar om dessa sökord


* Original och unikt innehåll

* Dela webbsidor och nytt innehåll på sociala medier

* För att lägga till alt-taggar till bilder och bilder på din webbplats

* Använd Google AdWords och sociala annonser om du har en budget

* Skapa ett konto för alla dina sociala medier-plattformar för din webbplats


* Du måste öppna Google My Business-konto


* Och bonus SEO tips


Det är precis vad du behöver göra.


* Hitta de mest sökta sökorden i sökmotorer och originalinnehåll


Skapa ett Google Adwords-konto klicka här !. Gör detta även om du inte har en reklambudget. Använd Google AdWords sökordsplanerare. Skriv ditt hemsida namn och välj din webbplats kategori. Googles sökordsplanerare erbjuder dig de mest sökta nyckelfraserna relaterade till ditt segment.


I det här avsnittet identifierar du de mest sökta orden och sökfrekvenserna.


Gör sedan artiklarna i 300 och 2000 ordintervaller som är relevanta för dessa nyckelord. När du skriver en artikel, använd nyckelordet flera gånger i artikeln.


Använd inte kopieringsinnehåll. Eftersom Google aldrig gillar stulna skrifter och kopiera innehåll. Din webbplats kan komma till mycket dåliga platser i Googles ranking.


De första 160 orden är mycket viktiga när du skriver SEO-vänliga artiklar. Skriv sökordet i början av texten minst en gång.


Din artikeltitel är mycket viktig. Passa alltid på sökordet i titeln


Lägg till video och bilder till ämnet i förhållande till ämnet.


* Dela webbsidor och nytt innehåll på sociala medier


* För att lägga till alttexter till bilder och bilder på din webbplats


 Att lägga till alt-taggar till bilder och bilder på din webbplats

* Du måste öppna Google My Business-konto för mer trafik! Klicka här och skapa ditt kontoÖppna ditt Google My Business-konto och när du lägger till innehåll på din webbplats, dela det i Googles "Inlägg" -del av mitt företag


* Och bonus SEO tips för din webbplats

Normalt bör du använda "hämta som google" när du lägger till nytt innehåll på din webbplats. Men Wix har utvecklat en applikation för användare som gör det automatiskt. Namnet på den här applikationen är Wix Seo Wizard, så att du kan bli en SEO-expert på din webbplats.Wix Seo-guiden kommer att skanna hela din webbplats när du har slutfört din webbplats. Wix SEO-guiden skickar automatiskt sitemap till Google!


Så här använder du wix seo-guiden

Och webbplatsen SEO kommer att visa dig de saknade sakerna. Genom att följa stegen kan du slutföra denna SEO saknas och stiga i Google rankning!


Wix Seo Wizard-programmet är gratis för premiumanvändare!


Så här använder vi Wix Seo Wizard klicka här och börja lära!


Slutligen glöm inte att skicka in din webbadress till andra sökmotorer efter att ha slutfört din webbplats


Så här använder du Wix SEO-guiden


Skicka in din webbadress till andra sökmotorer


Ja, vi har äntligen kommit till ståndpunkten. Jag försäkrar dig om du följer alla dessa steg kan du skapa en bra hemsida. Hur man skapar en webbplats Om du vill ställa en fråga om dig kan du alltid kontakta mig. Farväl att se dig i nästa artikel.


Fånga framtiden! Skapa en webbplats med Wix ADI!

Du kan se Wix Ceo: s Avishai Abrahamis Wix ADI introduktionsvideo.


Vänligen glöm inte!


Tänk dig att din webbplats är en växt. Följ dessa steg

 


1. Detta är din hemsida


2. Dessa växter är de ursprungliga artiklarna som du har förberett för din webbplats


3. Du borde lägga till dessa artiklar på din webbplats utan några problem


4. Dela ditt innehåll och artiklar på dina sociala medier.


5. När tiden går, indexeras dessa ursprungliga artiklar på Google och andra sökmotorer och din webbplats kommer att släppas på internet.


6. Och som belöning kommer ditt arbete att komma tillbaka till din webbplats som en organisk besökare.


vänliga hälsningar


Emre Ata-certifierad Wix Trainer & Webmaster

  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )