• Emre Ata Wix Expert

Vendosja e faqes së internetit hap pas hapi

Vendosja e faqes së internetit hap pas hapi


Ndërtuesi më i mirë i faqes


A keni nevojë të krijoni një faqe interneti?


Si të krijoni një faqe interneti? Nëse edhe ju keni nevojë për një faqe interneti për qëllime të ndryshme si muzika, biznesi, fotografia, dizajni, dyqani online, ushqimi, restorantet, ngjarjet, akomodimi, shabllonet e internetit të letrave të biznesit si një portofol, CV apo CV, Wellness dhe bukuri, Blogging , dhe lloje të tjerë, pse të mos filloni ta krijoni atë? Rishikimi i faqes, ndërtuesi i faqes së internetit eCommerce


Çfarë është Wix?


Wix është një ndërtues i faqes së internetit që u shërben miliona njerëzve nga e gjithë bota. Wix. com ofron veçoritë që asnjë krijues i internetit nuk bën. Ne duam që ju të merrni faqet profesionale në vetëm disa minuta pa ndonjë aftësi të projektimit ose coding, pa kosto!Vendosja e faqes së internetit hap pas hapi


SI TË PËRDORET WIX?

Le të shohim në hapat se si të përdorim Wix për të bërë një faqe interneti.

Ekzistojnë disa hapa të thjeshtë për vendosjen e faqes në internet:


HAPI 1.


Krijo llogarinë tënde Wix.

Ju mund të regjistroheni në Wix falas për të ardhmen! Kur regjistroheni, përdorni e-mailin që është i arritshëm në çdo kohë. Krijo një fjalëkalim të fortë dhe të sigurt. Këtë punë mund ta bëni vetëm në pak minuta.


Hapi 2.


Zgjidhni 'Filloni Tani' dhe filloni të kërkoni një shabllon sipas dëshirës suaj.

Në anën e majtë, ju mund të shihni kategoritë, ju mund të përdorni atë mjet për të gjetur template më të përshtatshme për faqen tuaj te internetit.


Hapi 3

Pasi të keni bërë një përzgjedhje, klikoni 'Edit' dhe bëni ndonjë edicion që dëshironi. Shtoni ose fshini ndonjë imazh, ndryshoni në sfond, shtoni video me rezolucion të lartë, përdorni efekte 3D, përdorni kodin HTML nëse dëshironi.


Replace text me përmbajtjen tuaj.


Hapi 4.


Si një hap tjetër për të bërë, merrni lidhjen tuaj të domenit. Ka mundësi të ndryshme që ju janë dhënë.

Ju gjithashtu mund të blini një anëtarësim Wix Premium për të pasur karakteristika më të bukura dhe të lehta për t'u përdorur.Cilat janë karakteristikat e Wix?


Ne kemi qindra templates profesionale dhe sy-grabbing për përdorimin tuaj

Redaktori ynë i dizajnit është i lehtë për t'u përdorur

Ju mund të krijoni adresën tuaj profesionale të e-mailit me Shërbimin G Suite. Dhe me këtë hap, ju mund të tregoni profesionalitetin tuaj për klientët tuaj.

Me ndihmën e aplikacionit Eventbrite, është e mundur të bëhen njoftime për çdo ngjarje të mundshme.

Ju mund të mbani gjurmët e numrit të vizitorëve të internetit

Me ndihmën e ShoutOut Email Service, ju mund të merrni klientët tuaj të njoftuar për produktet tuaja të sapo lëshuara ose shërbime të reja.

Klientët tanë kurrë nuk zgjedhin asnjë ndërtues tjetër të internetit sapo të provojnë Wix-in. Pra, merrni duart tuaja në punë dhe bëni faqet tuaja kreative të internetit që i përshtaten qëllimeve tuaja me Wix!


Çfarë duhet të shikojmë kur vendosim një emër domain?


* Emri i domain-it duhet të jetë një emër që është i rëndësishëm për sektorin tuaj të internetit.


* Brenda emrit të domain (-, +) nuk duhet të ketë shenja të tilla.


Unë dua të jap një shembull;


www. xx-website-builder.org (Kjo është e gabuar)


www. bestwebsitebuilder.org (Kjo është zgjedhja e duhur)


Nëse dëshironi të krijoni një faqe interneti personale, do të ishte më e ndjeshme të blini një emër domain ku një artist, doktor ose muzikant është emri dhe mbiemri juaj.


Unë dua të jap një shembull


 www. emreata.com


Nëse faqja juaj është e lidhur me ndonjë sektor, sigurohuni që ta blini atë në një emër domain që është i rëndësishëm për sektorin tuaj.


Unë dua të jap një shembull;


Ju lutemi merrni këtë faqe, për shembull, www.bestwebsitebuilder.org. Cila është rëndësia e kësaj faqeje? '' website builder '' Dhe shiko emrin e domain-it.


www. bestwebsitebuilder.org


Në emër të domain-it ekziston një fjalim '' website builder ''.


Gjetja e një domeje të tillë do të ndikojë në renditjen e faqes suaj në Google dhe motorët e kërkimit. Kur një përdorues kërkon në Google, ata kanë më shumë gjasa të besojnë në faqen e internetit ku gjendet emri përkatës i industrisë.


Kjo është, ju duhet të identifikoni emrin e domain të faqes në përputhje me këto terma.


* Një pikë tjetër e rëndësishme. Domaini juaj i faqes duhet të jetë sa më i shkurtër. Mos blej emra domain që janë shumë të gjatë. Emri i domain-it mund të jetë një emër marke. Gjëja e rëndësishme është përmbajtja e internetit. Ne do të shqyrtojmë këtë çështje në detaje si "përmbajtja e faqes së internetit dhe artikulli i faqes së internetit miqësore të SEO".


Tani le të shkojmë në hapin 3 me lejen tuaj.


Hapi 1


Në këtë hap, duhet të zgjidhni platformën më të përshtatshme të ndërtuesit të faqes. Unë sugjeroj që ju personalisht përdorni Wix. Sepse mbi të gjithë botën, çdo minutë mijëra njerëz janë të nënshkrimit të Wix. Modelet e Wix-së të internetit krijohen nga dizajnuesit më të talentuar të internetit në botë. Wix website templates janë tërësisht Google dhe SEO miqësore. Dhe me ndërtuesin e faqes së internetit të drag-and-drop, ju mund ta krijoni me lehtësi faqen tuaj te internetit. Wix ADI (Wix inteligjencë artificiale) e zhvilluar kohët e fundit nga inxhinierë Wix është një mjet i shkëlqyeshëm.


Ju mund të regjistroheni në Wix duke klikuar këtu ose duke klikuar mbi imazhet fillojnë tani.


Si të krijoni një faqe interneti

Por nëse ende doni të provoni metodat që unë jua kam thënë me një ndërtues tjetër të faqes, kjo është zgjedhja juaj.


Po, nëse e keni zgjedhur ndërtuesin e faqes, le të shkojmë në hapin 4


Hapi 3


Gjëja më e rëndësishme për çdo faqe interneti është emri i domain-it të faqes së internetit. Ne duhet të zgjedhim llojin e emrit të domain-it që Google dhe motorët e tjerë të kërkimit vlerësojnë.


Hapi 1


Ju duhet të vendosni se çfarë është faqja juaj e internetit. Sepse ne duhet të krijojmë të gjithë nënstrukturën e faqes suaj në një mënyrë që është relevante për sektorin që specifikoni. Cili është qëllimi juaj i faqes? A e specifikuat atë? Pastaj ne jemi gati për hapin 2!


Tani, po fillojmë të bëjmë një faqe interneti!


Krijo blogje që mund të rregulloheni tërësisht në diskrecionin tuaj.

Promovoni llogaritë e mediave tuaja sociale me një bar të rrjetit ku mund të përfshini faqen tuaj të internetit dhe të merrni një shans për të fituar pasuesit.

Me SEO Wizard, bëni të lehtë për të gjetur faqen tuaj në motor kërkimi duke përdorur përmbajtje të përshtatshme të kërkimit dhe fraza fjalësh.

Krijo një aplikacion të lëvizshëm për dyqanin tuaj virtuale dhe dyqanin tuaj

Keni mundësi të menaxhoni vizitorët, klientët, anëtarët nga i njëjti vend.

Njofto shërbimet tuaja për udhëtimin tuaj duke krijuar email të bukur përmbajtjeje.

Nëse dëshironi të keni shumë më shumë dhe shumë më tepër karakteristika praktike, paguani thjesht, pa pagesë me PayPal, opsione të kartës së kreditit.

Promovoni faqen tuaj me Eventbrite dhe fitoni më shumë vizitorë duke ndarë aktivitetet tuaja në mediat sociale (Google, Facebook, etj).

Wix.com ju ndihmon me ndonjë problem me mbështetjen e 7/24. Me video mbështetëse, ju tregon mënyrën më të lehtë për hapjen e faqes së internetit hap pas hapi.

Tani, vini në Wix.com me ndërtuesin më të mirë të faqes dhe keni cilësi të mirë dhe faqe të dizajnuara mirë.


1. Çfarë sektori do të krijoni një faqe interneti? A është faqja juaj personale? Apo është një faqe interneti korporative e lidhur me biznesin? Apo dyqan online? Ndoshta një faqe e-commerce website? Së pari, duhet të vendosni.


2. Ne duhet të gjejmë një emër të mirë domain lidhur me faqen e internetit. Por duke vepruar kështu, ne do të respektojmë rregullat e Google dhe motorët e kërkimit.


3. Ne duhet të zgjedhim ndërtuesin e internetit që na përshtatet më së miri. Rekomandimi im është Wix. Pse? Vetëm mendoni, keni ardhur me këtë artikull në Google search dhe kjo uebfaqe u krijua me Wix. Unë mendoj se ju e kuptoni atë që dua të them


4. Ju duhet të abonoheni te ndërtuesi i faqes që ju përshtatet më së miri. Zgjidhni paketën më të përshtatshme të internetit.


5. Hapi i ardhshëm në këtë hap është të zgjidhni një template të website-eve miqësore me google dhe që përputhen me google, që është më e mira për ju.


6. Pas zgjedhjes së modelit të faqes së internetit, ne duhet të kemi një logo të mirë, ky logo do të jetë i nevojshëm për favicon.


7. Ne duhet të përcaktojmë kategoritë e internetit.


8. Dhe më e rëndësishmja, cilësimet e internetit të SEO që duhet të bëhen pas krijimit të kornizës së internetit.


Tani duhet t'i lexoni këto hapa me kujdes dhe me durim. Unë do të ndajnë njohuritë e mia 7 vjeçare me ju.Çfarë duhet të shikojmë kur vendosim një emër domain?* Emri i domain-it duhet të jetë një emër që është i rëndësishëm për sektorin tuaj të internetit.* Brenda emrit të domain (-,) nuk duhet të ketë shenja të tilla.Unë dua të jap një shembull;www.xx-website-builder.org (Kjo është e gabuar)


www.bestwebsitebuilder.org (Kjo është zgjedhja e duhur)Nëse dëshironi të krijoni një faqe interneti personale, do të ishte më e ndjeshme të blini një emër domain ku një artist, doktor ose muzikant është emri dhe mbiemri juaj.Unë dua të jap një shembull; www.emreata.comNëse faqja juaj është e lidhur me ndonjë sektor, sigurohuni që ta blini atë në një emër domain që është i rëndësishëm për sektorin tuaj.Unë dua të jap një shembull;Ju lutemi merrni këtë faqe, për shembull, www.bestwebsitebuilder.org. Cila është rëndësia e kësaj faqeje? '' website builder '' Dhe shiko emrin e domain-it.www.bestwebsitebuilder.orgNë emër të domain-it ekziston një fjalim '' website builder ''.Gjetja e një domeje të tillë do të ndikojë në renditjen e faqes suaj në Google dhe motorët e kërkimit. Kur një përdorues kërkon në Google, ata kanë më shumë gjasa të besojnë në faqen e internetit ku gjendet emri përkatës i industrisë.


Kjo është, ju duhet të identifikoni emrin e domain të faqes në përputhje me këto terma.* Një pikë tjetër e rëndësishme. Domaini juaj i faqes duhet të jetë sa më i shkurtër. Mos blej emra domain që janë shumë të gjatë. Emri i domain-it mund të jetë një emër marke. Gjëja e rëndësishme është përmbajtja e internetit. Ne do të shqyrtojmë këtë çështje në detaje si "përmbajtja e faqes së internetit dhe artikulli i faqes së internetit miqësore të SEO".Tani le të shkojmë në hapin 3 me lejen tuaj.


Hapi 3


Në këtë hap, duhet të zgjidhni platformën më të përshtatshme të ndërtuesit të faqes. Unë sugjeroj që ju personalisht përdorni Wix. Sepse mbi të gjithë botën, çdo minutë mijëra njerëz janë të nënshkrimit të Wix. Modelet e Wix-së të internetit krijohen nga dizajnuesit më të talentuar të internetit në botë. Wix website templates janë tërësisht Google dhe SEO miqësore. Dhe me ndërtuesin e faqes së internetit të drag-and-drop, ju mund ta krijoni me lehtësi faqen tuaj te internetit. Wix ADI (Wix inteligjencë artificiale) e zhvilluar kohët e fundit nga inxhinierë Wix është një mjet i shkëlqyeshëm.


 


Ju mund të regjistroheni në Wix duke klikuar këtu ose duke klikuar mbi imazhet fillojnë tani.


Si të krijoni një faqe interneti

Por nëse ende doni të provoni metodat që unë jua kam thënë me një ndërtues tjetër të faqes, kjo është zgjedhja juaj.


Po, nëse e keni zgjedhur ndërtuesin e faqes, le të shkojmë në hapin 4


Hapi 2


 


Gjëja më e rëndësishme për çdo faqe interneti është emri i domain-it të faqes së internetit. Ne duhet të zgjedhim llojin e emrit të domain-it që Google dhe motorët e tjerë të kërkimit vlerësojnë.


Hapi 1


 


Ju duhet të vendosni se çfarë është faqja juaj e internetit. Sepse ne duhet të krijojmë të gjithë nënstrukturën e faqes suaj në një mënyrë që është relevante për sektorin që specifikoni. Cili është qëllimi juaj i faqes? A e specifikuat atë? Pastaj ne jemi gati për hapin 2!


Tani, po fillojmë të bëjmë një faqe interneti!


Hapi 4


Zgjidhni paketën më të përshtatshme të internetit


Ndërtuesi i faqes që keni zgjedhur në këtë hap do t'ju pyesë se çfarë lloji të internetit dëshironi të përdorni. Dua t'ju tregoj Wix si një shembull.


Lista e çmimeve Wix

Si të krijoni një faqe interneti me Wix ADI

Ndërtuesi i faqes pyet se çfarë është faqja juaj në internet para se të krijoni faqen tuaj te internetit. Këto mundësi mund t'i vendosni si më poshtë.


* Faqja Personale

* E-commerce & Online faqet e dyqaneve

* Faqet e internetit për ndarjen e videove

* Faqen normale

* Blog

* Një lloj tjetër i internetit


Zgjidhni atë që ju përshtatet nga këto opsione.


Krijuesi i faqes do t'ju ofrojë opsionet e duhura sipas faqes së internetit. Dhe këto mundësi do të ndikojnë në koston e paketës suaj.


Për shembull;


Nëse do të krijoni një faqe interneti për ndarjen e videove, duhet të zgjidhni një paketë që ka shumë hapësirë ​​dhe hapësirë ​​ruajtjeje. Ju mund të paguani pak më shumë për këtë lloj të internetit.


Nëse dëshironi të krijoni një dyqan virtuale, duhet të zgjedhni paketën e internetit të pajtueshme me bandwidth të lartë dhe e-commerce. Ju paguani një tarifë të ndryshme për këtë lloj të internetit.


Nëse dëshironi të krijoni një faqe blog, duhet të zgjedhni paketën ndërtuese të faqes së internetit të Google dhe SEO. Ju mund të bëni pagesa më të ulëta për blog site.


Paketat premium Wix janë të disponueshme në madhësi të pakufizuar bandwidth.Le të vazhdojmë me hapin tjetër me lejen tuaj


Hapi 5


Duhet të keni një logo që do t'ju përfaqësojë më së miri për faqen tuaj te internetit. Ju mund të përdorni ndërtuesin e logos Wix për këtë.


Hapi 6


Në këtë hap, ju duhet të zgjidhni templates SEO të miqësore të internetit që mendoni se është më e përshtatshme ose që ju pëlqen.


Nëse unë kam për të dhënë një shembull të Wix, Wix do t'ju japë 3 opsione.


1. Me Wix ADI (Wix inteligjencës artificiale) mund të krijoni një faqe interneti automatike. Është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur.

Aplikacioni Wix ADI kërkon që ju të;


* Emri i internetit


Si të krijoni një faqe interneti me Wix ADI

* Cila sektor është faqja në lidhje me (Faqen personale ose eCommerce?)


Si të krijoni një faqe interneti me Wix ADI

* Cila sektor është faqja në lidhje me (Faqen personale ose eCommerce?)


Si të krijoni një faqe interneti me Wix ADI

* E-mail adresa e internetit dhe informacione të tjera


* Vendndodhja e internetit


* Llogaritë e mediave sociale në internet (Llogaritë e mediave sociale janë shumë të rëndësishme, faqja juaj e internetit do të ketë lidhje natyrore dhe sinjale të medias sociale, do të flasim për këto hapat e ardhshëm)


* Logo e internetit (Zgjedhja e emrit është e rëndësishme për Wix ADI sepse Wix ADI mund të përdorë ngjyrat e logos gjatë krijimit të shabllonit të faqes suaj, por nëse nuk e bëni, ju mund të zgjidhni vetë ngjyrën.


Dhe faqja jonë e internetit është gati për redaktimin!


Ju mund të redaktoni faqen tuaj të internetit me redaktuesin e faqes Wix ADI


Pasi të aplikoni hapat siç shihni në imazhet, të gjithë ju duhet të bëni është të prisni që faqja juaj të krijohet. Wix ADI do të krijojë automatikisht faqen tuaj dhe do t'ju ofrojë lloje të ndryshme të shablloneve të internetit.


2. Modelet e internetit të gatshme për përdorim që Wix ka përgatitur për ju


* Wix do t'ju kërkojë për informacion në lidhje me faqen tuaj të internetit përsëri. Pas aplikimit të këtij informacioni, kundërshtari juaj do t'ju ofrojë alternativat më të përshtatshme të modelit të internetit. Ju mund të redaktoni duke terhequr dhe hequr ndërtuesin e faqes.


Ju mund të zgjidhni nga këto shabllone të internetit. Mund të rregulloje këto modele të internetit me Wix Editor.


3. Krijo një faqe interneti të re me një shabllon bosh

Ju mund të krijoni një faqe interneti të re me një model të zbrazët. Ju do të përdorni Wix App Store në redaktuesin Wix për të krijuar këtë faqe interneti. Menuja, faqja e faqeve dhe shumë aplikacione të tjera janë këtuBlank templates SEO miqësore

si të krijoni kategori të internetit


Hapi 7Po, tani faqja është një nga pikat më të rëndësishme për infrastrukturën e SEO.


Faqet e kategorisë së faqes suaj të internetit.Këto faqe do t'ju ofrohen automatikisht nga Wix ose nga një ndërtues tjetër i faqes.


* Faqe Hyrëse

* Rreth nesh

Kontakti

* Shërbimet tona

* Ekipi

* Historia

* Kushtet e përdorimit dhe privatësisë


Kjo zonë do të formohet.


Por kjo është pika e rëndësishme.


Pasi të plotësoni me kujdes këto fusha, duhet të krijoni kategori relevante për faqen tuaj te internetit.Unë dua të jap një shembull;Nëse faqja juaj e internetit është një dyqan në internet, dhe nëse i shisni produktet, ju duhet të krijoni faqe, produkte, dyqane, ngarkesa dhe faqe të ngjashme në faqen tuaj te internetit.


Nëse faqja juaj e internetit është një faqe personale e blogut, duhet të krijoni informacione rreth blogut tuaj, kategoritë përkatëse të informacionit që u keni dhënë popujve.Nëse faqja juaj e internetit është një faqe personale, ju mund të jepni informacion rreth vetes dhe talenteve tuaja.


Nëse faqja juaj e internetit lidhet me një kompani apo sektor biznesi, duhet patjetër të krijoni kategori për zonat tuaja të shërbimit.Nëse po krijoni një faqe interneti jashtë këtyre zonave, ju mund të zgjidhni kategoritë sipas dëshirës.


Tani, çfarë duhet t'i kushtojmë vëmendje kur krijojmë një kategori? Unë dua t'ju tregoj.


'' Ju lutem lexoni me kujdes dhe shqyrtoni imazhet ''


Në hapin 7 ju duhet të krijoni faqe të kategorisë për faqen tuaj te internetit. Këto kategori janë shumë të rëndësishme për biznesin tuaj.


Siç e keni parë në imazhet


* Emri i faqes së internetit


* Cila është faqja e internetit?


* fjalë kyçe të fjalëve të çelësave të internetit


* dhe më e rëndësishmja struktura URL e faqes së internetit


Jini shumë të kujdesshëm për këtë pikë. Ndiqni këtë hap gjatë krijimit të faqes tënde të internetitUnë dua të jap një shembull;www.bestwebsitebuilder.org/how-to-create-a-website (kjo është e vërtetë)www.bestwebsitebuilder.org/howto-crea-te-aweb-site (kjo është e gabuar)Kur vendosni kategoritë dhe faqet tuaja të internetit, duhet t'i kushtoni vëmendje të duhur zgjerimit të duhur të URL-së.


Tani që faqja jonë është e gatshme, është koha për të paraqitur informacionin tuaj SEO tek ju.


Çelësi i cilësimeve të SEO-së në Internet

Tani unë paraqes çelësin për krijimin e faqeve që marrin shumë trafik


Çfarë duhet të bëjmë pasi të përfundojë procesi i krijimit të faqes? Gjithkush dëshiron të ketë faqet e internetit që marrin më shumë trafik nga motorët e kërkimit të tij ose të saj në fjalë kyçe të lidhura.


Hapat që duhet të ndjekim për të arritur këtë janë;


* Gjetja e fjalë kyçe më të kontrolluar në motorët e kërkimit dhe shkrimi i artikujve për këto fjalë kyçe


* Përmbajtja origjinale dhe unike

* Ndaj faqet e internetit dhe përmbajtjet e reja në mediat sociale

* Për të shtuar alt tags për imazhet dhe imazhet në faqen tuaj te internetit

* Përdorni Google Adwords dhe reklama sociale nëse keni një buxhet

* Krijo një llogari për të gjitha platformat e mediave tuaja sociale për faqen tuaj te internetit


* Ju duhet të hapni llogarinë e Google My Business


* Dhe këshilla bonus SEO


Këto janë pikërisht ajo që ju duhet të bëni;


* Gjetja e fjalë kyçe më të kontrolluar në motorët e kërkimit dhe përmbajtja origjinale


Krijo një llogari Google AdWords kliko këtu !. Bëni këtë edhe nëse nuk keni një buxhet reklamimi. Përdorni planerin e fjalëve të Google AdWords. Shkruani emrin e faqes tuaj dhe zgjidhni kategorinë e faqes suaj. Projektuesi për fjalen e Google do t'ju ofrojë frazat më të kërkuara në lidhje me segmentin tuaj.


Në këtë seksion, identifikoni fjalët më të kërkuara dhe normat e kërkimit.


Pastaj përgatitini artikujt në intervalet 300 dhe 2000 fjalë që janë relevante për këto fjalë kyçe. Kur shkruani një artikull, përdorni fjalën disa herë në artikull.


Mos përdorni përmbajtje kopjimi. Sepse Google nuk i pëlqen kurrë shkrimet e vjedhura dhe kopjoni përmbajtjet. Faqja juaj e internetit mund të arrijë në vende shumë të këqija në renditjen e Google.


160 fjalët e para janë shumë të rëndësishme kur shkruani artikuj SEO miqësore. Shkruani fjalen ne fillim te tekstit te pakten nje here.


Titulli i artikullit tuaj është shumë i rëndësishëm. Gjithmonë kaloni fjalen në titull


Shtoni video dhe fotografi në temë në lidhje me temën.


* Ndaj faqet e internetit dhe përmbajtjet e reja në mediat sociale


* Për të shtuar tekstet e alt për imazhet dhe imazhet në faqen tuaj te internetit


 Për të shtuar alt tags për imazhet dhe imazhet në faqen tuaj te internetit

* Ju duhet të hapni llogarinë Google My Business për më shumë trafik! Kliko këtu dhe krijoni llogarinë tuajHapni llogarinë tuaj të biznesit në Google dhe sa herë që të shtoni përmbajtje në faqen tuaj te internetit, ndani atë në seksionin "post" të Google të biznesit tim


* Dhe këshilla bonus SEO për faqen tuaj te internetit

Normalisht, duhet të përdorësh '' shkoj të marrësh si google '' kur të shtosh përmbajtje të re në faqen tënde të internetit. Por Wix ka zhvilluar një aplikacion për përdoruesit që e bëjnë këtë automatikisht. Emri i këtij aplikacioni është '' Wix Seo Wizard '' kështu që ju mund të bëhet një ekspert SEO në faqen tuaj te internetit.Wix Seo magjistar do të skanoni tërë faqen tuaj të internetit sapo të keni përfunduar faqen tuaj te internetit. Wix SEO magjistar automatikisht dërgon sitemap në Google!


Si të përdorni magjistarin wix seo

Dhe website SEO do t'ju tregojë gjërat që mungojnë. Duke ndjekur hapat që mund të plotësoni këtë SEO mungon dhe rritet në rangun e Google!


Aplikacioni Wix Seo Wizard është i lirë për përdoruesit premium!


Si të Wix Seo Wizard klikimeve këtu dhe të fillojnë të mësojnë!


Së fundi, mos harroni të dorëzoni URL-në tuaj të faqes në motorët e tjerë të kërkimit pas përfundimit të sitit tuaj


Si të përdorni magjistarin wix SEO


paraqisni URL-në tuaj të internetit në motorë të tjerë të kërkimit


Po, më në fund morëm pikë. Ju siguroj, nëse ndiqni të gjitha këto hapa, ju mund të krijoni një faqe interneti të mirë. Si të krijoni një faqe interneti Nëse dëshironi të bëni një pyetje në lidhje me ju gjithmonë mund të më kontaktojnë. Mirupafshim për të parë ju në artikullin vijues.


Catch the future! Krijo një faqe interneti me Wix ADI!

Ju mund të shikoni video hyrëse të Wix ADI të Wix Ceo-së Avishai Abrahami.


Ju lutem mos harroni!


Imagjinoni që faqja juaj e internetit është një fabrikë. Ndiqni këto hapa

 


1. Kjo është faqja juaj e internetit


2. Këto bimë janë artikujt origjinale që keni përgatitur për faqen tuaj te internetit


3. Ju duhet të shtoni këto nene në faqen tuaj pa ndonjë problem


4. Ndani përmbajtjet dhe artikujt tuaj në llogaritë tuaja të medias sociale.


5. Me kalimin e kohës, këto artikuj origjinale do të indeksohen në Google dhe motorë të tjerë kërkimi dhe faqja juaj do të lëshohet në internet.


6. Dhe si shpërblim, puna juaj do të kthehet në faqen tuaj si një vizitor organik.


Përshëndetje


Emre Ata certifikuar Wix Trainer & Webmaster
  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )