• Emre Ata Wix Expert

Website opsætning trin for trin

Website opsætning trin for trin


Bedste Website Builder


Har du brug for at lave et websted?


Hvordan oprettes en hjemmeside? Hvis du også har brug for en hjemmeside til forskellige formål som musik, forretning, fotografering, designer, online butik, mad, restauranter, arrangementer, indkvartering, business brev website skabeloner som en portefølje, CV eller CV, wellness og skønhed, blogging , og andre typer, hvorfor ikke begynde at oprette det? Website anmeldelse, eCommerce website builder


Hvad er Wix?


Wix er en websitebygger, der tjener millioner af mennesker fra hele verden. Wix. com tilbyder de funktioner, som ingen anden hjemmeside maker gør. Vi vil have dig til at få professionelle websteder inden for få minutter uden nogen form for design eller kodning, gratis!Website opsætning trin for trin


HVORDAN SKAL DU BRUGE WIX?

Lad os se i trin hvordan du bruger Wix til at lave et websted.

Der er et par enkle trin, der kræves for at indstille websiden op:


TRIN 1.


Opret din Wix-konto.

Du kan tilmelde dig gratis i Wix! Når du tilmelder dig, skal du bruge den e-mail, der altid kan nås. Opret en stærk og sikker adgangskode. Du kan få dette arbejde udført på få minutter.


Trin 2.


Vælg 'Start nu' og start med at lede efter en skabelon efter eget valg.

På venstre side kan du se kategorierne, du kan bruge værktøjet til at finde den mest passende skabelon til dit websted.


Trin 3

Når du har foretaget et valg, skal du klikke på 'Rediger' og lave de ønskede udgaver. Tilføj eller slet billeder, foretag ændringerne i baggrunden, tilføj videoer med høj opløsning, brug 3D-effekter, brug HTML-koden, hvis du vil.


Udskift teksten med dit eget indhold.


Trin 4.


Som et næste skridt at lave, få dit domæne link. Der er forskellige muligheder givet til dig.

Du kan også købe et Wix Premium medlemskab for at få smukkere og nemme at bruge funktioner.Hvad er funktionerne i Wix?


Vi har hundredvis af professionelle og iøjnefaldende skabeloner til din brug

Vores designredaktør er nem at bruge

Du kan oprette din professionelle email-adresse med G Suite-tjenesten. Og med dette trin kan du vise din professionelhed til dine kunder.


Ved hjælp af Eventbrite ansøgningen er det muligt at lave meddelelser om eventuelle begivenheder.


Du kan holde styr på antallet af besøgende på internettet

Ved hjælp af ShoutOut Email Service kan du få dine kunder anmeldt af dine nyligt udgivne produkter eller nye tjenester.


Vores kunder vælger aldrig nogen anden hjemmesidebygger, når de forsøger Wix ud. Så få dine hænder på arbejde og lav dine kreative websider, der passer til dine formål med Wix!

Hvad skal vi se på, når du indstiller et domænenavn?


* Domænenavnet skal være et navn, der er relevant for din hjemmeside sektor.


* Inden for domænenavnet (-, +) skal der ikke være sådanne mærker.


Jeg vil give et eksempel;


www. xx-website-builder.org (Dette er forkert)


www. bestwebsitebuilder.org (Dette er det rigtige valg)


Hvis du vil oprette en personlig hjemmeside, ville det være mere fornuftigt at købe et domænenavn, hvor en kunstner, en læge eller en musiker er dit navn og efternavn.


Jeg vil gerne give et eksempel


 www. emreata.com


Hvis dit websted er relateret til enhver sektor, skal du sørge for at købe det i et domænenavn, der er relevant for din sektor.


Jeg vil give et eksempel;


Tag venligst denne webside, for eksempel www.bestwebsitebuilder.org. Hvad er relevansen af ​​dette websted? '' website builder '' Og se på domænenavnet.


www. bestwebsitebuilder.org


Der er et søgeord '' website builder '' i domænenavnet.


At finde et domæne som dette vil påvirke dit websites placering på Google og andre søgemaskiner. Når en bruger søger på Google, er de mere tilbøjelige til at stole på webstedet, hvor det relevante industrinavn er placeret.


Det vil sige, du bør identificere webstedets domænenavn i overensstemmelse med disse vilkår.


* Et andet vigtigt punkt. Dit website domæne skal være så kort som muligt. Køb ikke domænenavne, der er for lange. Dit domænenavn kan være et mærke. Det vigtige er indholdet på hjemmesiden. Vi vil undersøge dette problem i detaljer som '' hjemmeside indhold og SEO venlige hjemmeside artiklen '' trin.


Lad os nu gå til trin 3 med din tilladelse.


Trin 1


I dette trin skal du vælge den mest hensigtsmæssige websitebyggerplatform. Jeg foreslår at du bruger Wix personligt. Fordi over hele verden, hvert minut abonnerer tusinder af mennesker på Wix. Wix hjemmeside skabeloner er skabt af verdens mest talentfulde website designere. Wix hjemmeside skabeloner er helt Google og SEO venlige. Og med drag-og-slip-websitebyggeren kan du nemt oprette din hjemmeside. Wix ADI (Wix kunstig intelligens) applikation udviklet for nylig af Wix ingeniører er et fremragende værktøj.


Du kan abonnere på Wix ved at klikke her eller ved at klikke på billederne nu starter.


Sådan opretter du en hjemmeside

Men hvis du stadig vil prøve de metoder, jeg har fortalt dig med en anden websitebygger, er dette dit valg.


Ja, hvis du har valgt webstedsbyggeren, lad os gå trin 4


Trin 3


Det vigtigste for hver hjemmeside er webstedets domænenavn. Vi skal vælge den slags domænenavn, som Google og andre søgemaskiner værdsætter.


Trin 1


Du bør beslutte, hvad dit websted handler om. Fordi vi skal oprette hele understrukturen på dit websted på en måde, der er relevant for den sektor, du specificerer. Hvad er dit website mål? Har du specificeret det? Så er vi klar til trin 2!


Nu begynder vi at lave et websted!


Opret blogs, som du kan tilpasse helt efter eget valg.

Fremhæv dine sociale medier konti med en netværkslinje, hvor du kan inkludere din webside og få chancen for at vinde tilhængere.

Med SEO Wizard gør det nemt at finde din webside på søgemaskinen ved hjælp af passende søgeindhold og søgeordssætninger.

Opret en iøjnefaldende mobilapp til din virtuelle butik og din butik

Har mulighed for at styre besøgende, kunder, medlemmer fra samme sted.

Underret dine tjenester om din rejse ved at oprette smukke indholdsemails.

Hvis du vil have meget mere og meget smukkere, praktiske funktioner, betal enkelt, provision-fri med PayPal, kreditkort kontant muligheder.

Fremhæv dit websted med Eventbrite og få flere besøgende ved at dele dine aktiviteter på sociale medier (Google, Facebook, osv.).

Wix.com hjælper dig med ethvert problem med 7/24 support. Med supportvideoer viser det dig den nemme måde at åbne websiden trin for trin på.

Kom nu til Wix.com med den bedste hjemmesidebygger, og du har god kvalitet og smukt designet webside.


1. Hvilken sektor ville du oprette en hjemmeside til? Er det din personlige hjemmeside? Eller er det en forretningsmæssig virksomhedswebsted? Eller online butik? Måske en e-handels website? Først skal du beslutte.


2. Vi skal finde et godt domænenavn relateret til hjemmesiden. Men i så fald overholder vi reglerne fra Google og andre søgemaskiner.


3. Vi bør vælge den hjemmesidebygger, der passer bedst til os. Min anbefaling er Wix. Hvorfor? Bare tænk, du kom op med denne artikel på Google-søgning, og denne hjemmeside blev oprettet med Wix. Jeg tror, ​​du forstår hvad jeg mener


4. Du skal abonnere på den websitebygger der passer dig bedst. Vælg den mest passende hjemmesidepakke.


5. Det næste skridt i dette trin er at vælge en SEO-venlig, google-kompatibel website skabelon, der passer bedst til dig.


6. Efter at have valgt hjemmesiden skabelon, skal vi have et flot logo, dette logo er nødvendigt for favicon.


7. Vi skal bestemme hjemmesidekategorierne.


8. Og vigtigst af alt er de websitet SEO-indstillinger, der skal laves, efter at webstedsrammen er oprettet.


Du bør nu læse disse trin omhyggeligt og tålmodigt. Jeg vil dele mine 7 års SEO viden med dig.Hvad skal vi se på, når du indstiller et domænenavn?* Domænenavnet skal være et navn, der er relevant for din hjemmeside sektor.* Inden for domænenavnet (-,) skal der ikke være sådanne mærker.Jeg vil give et eksempel;www.xx-website-builder.org (dette er forkert)


www.bestwebsitebuilder.org (Dette er det rigtige valg)Hvis du vil oprette en personlig hjemmeside, ville det være mere fornuftigt at købe et domænenavn, hvor en kunstner, en læge eller en musiker er dit navn og efternavn.Jeg vil give et eksempel; www.emreata.comHvis dit websted er relateret til enhver sektor, skal du sørge for at købe det i et domænenavn, der er relevant for din sektor.Jeg vil give et eksempel;Tag venligst denne webside, for eksempel www.bestwebsitebuilder.org. Hvad er relevansen af ​​dette websted? '' website builder '' Og se på domænenavnet.www.bestwebsitebuilder.orgDer er et søgeord '' website builder '' i domænenavnet.At finde et domæne som dette vil påvirke dit websites placering på Google og andre søgemaskiner. Når en bruger søger på Google, er de mere tilbøjelige til at stole på webstedet, hvor det relevante industrinavn er placeret.


Det vil sige, du bør identificere webstedets domænenavn i overensstemmelse med disse vilkår.* Et andet vigtigt punkt. Dit website domæne skal være så kort som muligt. Køb ikke domænenavne, der er for lange. Dit domænenavn kan være et mærke. Det vigtige er indholdet på hjemmesiden. Vi vil undersøge dette problem i detaljer som '' hjemmeside indhold og SEO venlige hjemmeside artiklen '' trin.Lad os nu gå til trin 3 med din tilladelse.


Trin 1


I dette trin skal du vælge den mest hensigtsmæssige websitebyggerplatform. Jeg foreslår at du bruger Wix personligt. Fordi over hele verden, hvert minut abonnerer tusinder af mennesker på Wix. Wix hjemmeside skabeloner er skabt af verdens mest talentfulde website designere. Wix hjemmeside skabeloner er helt Google og SEO venlige. Og med drag-og-slip-websitebyggeren kan du nemt oprette din hjemmeside. Wix ADI (Wix kunstig intelligens) applikation udviklet for nylig af Wix ingeniører er et fremragende værktøj.


 


Du kan abonnere på Wix ved at klikke her eller ved at klikke på billederne nu starter.


Sådan opretter du en hjemmeside

Men hvis du stadig vil prøve de metoder, jeg har fortalt dig med en anden websitebygger, er dette dit valg.


Ja, hvis du har valgt webstedsbyggeren, lad os gå trin 4


Trin 2


 


Det vigtigste for hver hjemmeside er webstedets domænenavn. Vi skal vælge den slags domænenavn, som Google og andre søgemaskiner værdsætter.


Trin 3


 


Du bør beslutte, hvad dit websted handler om. Fordi vi skal oprette hele understrukturen på dit websted på en måde, der er relevant for den sektor, du specificerer. Hvad er dit website mål? Har du specificeret det? Så er vi klar til trin 2!


Nu begynder vi at lave et websted!


Trin 4


Vælg den mest passende hjemmesidepakke


Den webstedsbygger du har valgt i dette trin, vil spørge dig om hvilken slags websted du vil bruge. Jeg vil vise dig Wix som et eksempel.


Wix Price List

Sådan opretter du et websted med Wix ADI

Webstedbyggeren spørger dig, hvad din hjemmeside om er, før du opretter din hjemmeside. Du kan indstille disse indstillinger som følger.


* Personlig hjemmeside

* E-handel og online butik websites

* Video sharing websites

* Normal hjemmeside

* Blog

* En anden type hjemmeside


Vælg den der passer dig fra disse muligheder.


Hjemmesiden skaberen vil give dig de relevante muligheder i henhold til hjemmesiden. Og disse muligheder vil påvirke prisen på din pakke.


For eksempel;


Hvis du skal oprette en videodelingwebsite, skal du vælge en pakke, der har en masse båndbredde og lagerplads. Du kan betale lidt mere for denne hjemmeside type.


Hvis du vil oprette en virtuel butik, bør du vælge højbåndsbredde og e-handels-kompatibel web-pakke. Du betaler et andet gebyr for denne hjemmeside type.


Hvis du vil oprette et blog-websted, skal du vælge Google og SEO-venlig hjemmesidebyggerpakke. Du kan lave en lavere betaling for blogsiden.


Wix premium pakker fås i ubegrænset båndbredde størrelse.Lad os fortsætte med det næste trin med din tilladelse


Trin 5


Du skal have et logo, der bedst repræsenterer dig for dit websted. Du kan bruge Wix logo builder til dette.


Trin 6


I dette trin bør du vælge de SEO-venlige hjemmeside skabeloner, som du synes er mest passende, eller som du kan lide.


Hvis jeg skal give et eksempel på Wix, vil Wix give dig 3 muligheder.


1. Med Wix ADI (Wix kunstig intelligens) kan du oprette en automatisk hjemmeside. Det er nemt og nemt at bruge.

Wix ADI ansøgningen beder dig om;


* Website navn


Sådan opretter du et websted med Wix ADI

* Hvilken sektor er hjemmesiden relateret til (Personlig hjemmeside eller e-handel?)


Sådan opretter du et websted med Wix ADI

* Hvilken sektor er hjemmesiden relateret til (Personlig hjemmeside eller e-handel?)


Sådan opretter du et websted med Wix ADI

* Website e-mail adresse og andre oplysninger


* Website placering


* Website sociale medier konti (Social media konti er meget vigtige, din hjemmeside vil få naturlige backlinks og sociale medier signaler, vi vil tale om disse næste trin)


* Website logo (Logotypevalg er vigtigt for Wix ADI, fordi Wix ADI kan bruge logo farver, mens du opretter din hjemmeside skabelon, men hvis du ikke gør det, kan du selv vælge farven.


Og vores hjemmeside klar til redigering!


Du kan redigere dit website med Wix ADI side editor


Når du bruger trinene som du ser i billederne, er alt du skal gøre, vente på, at dit websted oprettes. Wix ADI vil automatisk oprette din hjemmeside og tilbyde dig forskellige typer af websider skabeloner.


2. Klar-USE Website skabeloner, som Wix har forberedt til dig


* Wix vil bede dig om oplysninger om dit websted igen. Når du har anvendt disse oplysninger, vil din modstander give dig de mest hensigtsmæssige websider. Du kan redigere ved at trække og slippe hjemmesiden builder.


Du kan vælge mellem disse websider skabeloner. Du kan tilpasse disse websider skabeloner med Wix Editor.


3. Opret et nyt websted med en tom skabelon

Du kan selv oprette en ny hjemmeside med en tom skabelon. Du vil bruge Wix App Store i Wix editor til at oprette denne hjemmeside. Menu, side layout og mange flere applikationer er herBlank skabeloner SEO venlige

hvordan man opretter websteds kategori


Trin 7Ja, nu er hjemmesiden et af de vigtigste punkter for SEO-infrastrukturen.


Kategori sider på dit websted.Disse sider vil automatisk blive leveret til dig af Wix eller en anden hjemmesidebygger.


* Hjemmeside

*Om os

*Kontakt

* Vores tjenester

* Team

*Historie

* Vilkår for brug og privatlivets fred


Dette område vil blive dannet.


Men det er det vigtige punkt.


Efter nøje at udfylde disse felter skal du oprette relevante kategorier for dit websted.Jeg vil give et eksempel;Hvis dit websted er en online butik, og hvis du sælger produkter, skal du oprette sider, produkter, butikker, fragt og lignende sider på din hjemmeside.


Hvis dit websted er en personlig blogside, skal du oprette oplysninger om din blog, relevante kategorier af oplysninger, du har givet til folk.Hvis dit websted er en personlig hjemmeside, kan du give oplysninger om dig selv og dine talenter.


Hvis dit websted er relateret til en virksomhed eller en erhvervssektor, bør du helt sikkert oprette kategorier for dine serviceområder.Hvis du opretter en hjemmeside uden for disse områder, kan du vælge kategorier som du vil.


Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi opretter en kategori? Jeg vil vise dig.


'' Læs venligst omhyggeligt og gennemgå billederne ''


I trin 7 skal du oprette kategori sider til din hjemmeside. Disse kategorier er meget vigtige for din virksomhed.


Som du har set i billederne


* Hjemmeside side navn


* Hvad er hjemmesiden om?


* website søgeord side søgeord


* og vigtigst webstedets webadressestruktur


Vær meget forsigtig med dette punkt. Følg dette trin, mens du opretter din hjemmesideJeg vil give et eksempel;www.bestwebsitebuilder.org/how-to-create-a-website (dette er sandt)www.bestwebsitebuilder.org/howto-crea-te-aweb-site (dette er forkert)Når du opsætter dine hjemmesidekategorier og sider, skal du være opmærksom på den korrekte URL-udvidelse.


Nu da vores hjemmeside er klar, er det tid til at præsentere dine SEO-oplysninger til dig.


Nøgle af Website SEO-indstillinger

Nu præsenterer jeg nøglen til at skabe hjemmesider, der modtager en masse trafik


Hvad skal vi gøre, når oprettelsen af ​​hjemmesiden er færdig? Alle vil have websteder, der får mest trafik fra hans eller hendes søgemaskiner i relaterede søgeord.


De trin, vi skal følge for at opnå dette, er;


* At finde de mest søgte søgeord i søgemaskiner og skrive artikler om disse søgeord


* Original og unikt indhold

* Del hjemmesider og nyt indhold på sociale medier

* For at tilføje alt tags til billeder og billeder på din hjemmeside

* Brug Google AdWords og sociale annoncer, hvis du har et budget

* Opret en konto for alle dine sociale medier platforme til din hjemmeside


* Du skal åbne Google My Business-kontoen


* Og bonus SEO tips


Det er netop det, du skal gøre;


* At finde de mest søgte søgeord i søgemaskiner og originalt indhold


Opret en Google Adwords-konto, klik her !. Gør dette selv, hvis du ikke har et reklamebudget. Brug Google AdWords søgeordsplanlægger. Indtast dit website navn og vælg dit websteds kategori. Google søgeord planlægger vil tilbyde dig de mest søgte nøgle sætninger relateret til dit segment.


I dette afsnit skal du identificere de mest søgte ord og søgefrekvenserne.


Derefter forberede artiklerne i 300 og 2000 ordintervaller, der er relevante for disse søgeord. Når du skriver en artikel, skal du bruge søgeordet flere gange i artiklen.


Brug ikke kopieringsindhold. Fordi Google aldrig kan lide stjålne skrifter og kopiere indhold. Din hjemmeside kan komme til meget dårlige steder i Googles placeringer.


De første 160 ord er meget vigtige, når du skriver SEO venlige artikler. Skriv søgeordet i begyndelsen af ​​teksten mindst en gang.


Din artikel titel er meget vigtig. Altid passere søgeordet i titlen


Tilføj video og billeder til emnet i forhold til emnet.


* Del hjemmesider og nyt indhold på sociale medier


* For at tilføje alttekster til billeder og billeder på din hjemmeside


 For at tilføje alt tags til billeder og billeder på din hjemmeside

* Du skal åbne Google My Business-kontoen for mere trafik! Klik her og opret din kontoÅbn din Google My Business-konto, og når du tilføjer indhold til dit websted, del det i Googles "Post" -afsnittet i min virksomhed


* Og bonus SEO tips til din hjemmeside

Normalt skal du bruge '' hent som google '', når du tilføjer nyt indhold til din hjemmeside. Men Wix har udviklet en ansøgning til brugere, der gør dette automatisk. Navnet på denne applikation er '' Wix Seo Wizard '', så du kan blive en SEO ekspert på din hjemmeside.Wix Seo-guiden scanner hele dit websted, når du har gennemført dit websted. Wix SEO Wizard sender automatisk sitemap til Google!


Sådan bruges wix seo guiden

Og hjemmesiden SEO vil vise dig de manglende ting. Ved at følge de trin, du kan fuldføre denne SEO mangler og stiger i Google rang!


Wix Seo Wizard ansøgning er gratis for premium brugere!


Hvordan vi Wix Seo Wizard klik her og begynde at lære!


Endelig glem ikke at indsende din webadresse til andre søgemaskiner efter at have gennemført dit websted


Sådan bruges wix SEO wizard


Indsend din webadresse til andre søgemaskiner


Ja, vi kom endelig til det punkt. Jeg forsikrer dig, hvis du følger alle disse trin, kan du oprette en god hjemmeside. Hvordan oprettes en hjemmeside Hvis du vil stille et spørgsmål om dig, kan du altid kontakte mig. Farvel for at se dig i næste artikel.


Fang fremtiden! Opret en hjemmeside med Wix ADI!

Du kan se Wix Ceo's Avishai Abrahamis Wix ADI introduktionsvideo.


Venligst glem ikke!


Forestil dig, at dit websted er en plante. Følg disse trin

 


1. Dette er din hjemmeside


2. Disse planter er de originale artikler, du har lavet til din hjemmeside


3. Du bør føje disse artikler til din hjemmeside uden problemer


4. Del dit indhold og artikler på dine sociale medier konti.


5. Når tiden går forbi, vil disse originale artikler blive indekseret på Google og andre søgemaskiner, og dit websted vil blive udgivet på internettet.


6. Og som en belønning vil dit arbejde komme tilbage til din hjemmeside som en organisk besøgende.


Med venlig hilsen


Emre Ata certificeret Wix Trainer & Webmaster
  • Best website builder Facebook Icon
  • Best website builder Google+ Icon
  • Best website builder YouTube  Icon
  • Best website builder Twitter Icon
  • Best website builder LinkedIn
  • Instagram best website builder
  • Best website builder Pinterest Icon

Wix trainer and webmaster certified website expert, you should send us an email to receive support from Emre Ata.

BEST WEBSITE BUILDER

San Francisco, California | habermarktr@gmail.com |1-415-358-0857 |  1-415-358-0884 | 500 Terry Francois Blvd., 6th Floor, San Francisco, CA 94158 United States 

© 2017- 2020 by www.bestwebsitebuilder.org  Proudly created with Wix ( Author and Design Emre Ata )